Včeraj sem šel v savno v Dolenjske Toplice

Drugače hodim v savno zelo rad, vendar včeraj nisem šel zaradi užitka, ampak malo pod prisilo. Moj namen, da obiščem savno je bil izključno, da si okrepim svoj imunski sistem. Namreč odločil sem se, da letos ne bom zbolel niti za gripo, niti za koronavirusom. Če hočem to doseči, moram poskrbeti, da si čim bolje okrepim svoj imunski sistem. Kako si jaz krepim svoj imunski sistem si lahko preberete v mojem prispevku na www.tomazgorec.si/kako-na-hitro-okrepiti-imunski-sistem.

Običajno hodim v savno v Dolenjske Toplice ali Šmarješke Toplice. Včasih tudi kam drugam. V teh časih, ko je prepovedano prehajanje med regijam sem imel na voljo samo Dolenjske ali Šmarješke Toplice. Odločil sem se, da grem v Dolenjske Toplice. Šel sem po službi, tako da sem prispel okoli četrte ure popoldan. Vedel sem, da zaradi korana virusa ne bo veliko ljudi, vendar da jih bo tako zelo malo pa si res nisem mislil. V savni sem običajno bil sam, sicer me popolnoma nič ne moti, če je še kdo drug notri. Razen v infra rdeči savni smo bili notri trije naenkrat. Tudi v bazenu, ki je v sklopu kompleksa Terme Krka je bilo na enkrat v bazenu maksimalno pet ljudi. Še veliko manj ljudi je verjetno dopoldan.

Nekateri ne amrajo hoditi v savno, če je veliko ljudi. Mene to sicer ne moti, vendar vseeno raje vidim, če je manj ljudi, ker potem lahko izbiraš na kateri ležalnik se boš namestil, vodna postelja je ves čas prosta in nobena savna ni nikoli tako zasedena, da nebi mogel vstopiti v njo. Tako, da če je kdaj, potem je sedaj pravi čas za obisk savne v Dolenjskih Toplicah. Verjetno je podobna situacija tudi v Šmarjeških Toplicah. Če boste šli v Šamrješke Toplice, greste lahko obiskati še naravne terme v Klevevžu.

Danes se super počutim. Super sem spal. Zagotovo ima za to vsaj malo zasluge moj včerajšnji obisk savne.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.