Horoskop avgust 2020 za vsa znamenja

Počasi so se stvari z mesecem julijem začele postavljati na svoje mesto. Avgust nam zaradi postavitve planetov, prinaša veliko impulzivnosti, samozavesti ter odločnosti. Prevzemali bomo pobude za različne projekte, ki so se nam še nedavno nazaj, mogoče zdeli neuresničljivi. Polni bomo ambicioznosti in zagona, imeli bomo občutek, da za nas ni meja, da nas na poti k našim ciljem, nič ne more ustaviti. Po vseh preteklih mesecih, bo to za nas vse zelo pozitivna in dobrodošla sprememba. Na splošno se bomo počutili dobro, imeli bomo bolj pozitiven pogled na prihodnost. Seveda lahko pri kakšnih posameznikih prihaja do odstopanja, vendar, bo to na splošno zelo dober in pozitiven mesec.

Mesečni horoskop avgust 2020 za Ovna

Splošno. Mesec vam je kar naklonjen, malo manj kot julij, a še vedno bo za vas pozitiven mesec. Vleklo vas bo na morje, uživali boste v vodnih športnih aktivnostih in si želeli, da bi bilo tako celo leto. Resnično znate uživati, ste adrenalinski in energični. Mesec vam je pisan na kožo, da potešite svojo željo po izzivih.

Ljubezen: Ljubezen vezanim ta mesec prinaša manjše težave, saj bo partner hrepenel po vaši pozornosti, vi pa mu je ne boste pripravljeni dati. Za samske ovne bo to mesec osvajanj. Spoznali boste svojega idealnega partnerja. Ljubezen imate na dosegu roke, bližje kot si mislite. Ali vas kakšen prijatelj bolj nežno in zapeljivo opazuje? Odprite oči in spreglejte.

Denar: V službi se vam obeta ogromno zavisti zaposlenih. V vas vidijo velikega tekmeca, saj vas nadrejeni zelo ceni in zato, tudi velikokrat pohvali. Ne obremenjujte se z zavistneži. Vi ste rojeni vodja in to brez strahu tudi pokažete.

Zdravje: Lahko boste opazili večje izpadanje las, vendar to še ni znak za preplah. Možni vzrok za to je nagla sprememba vremena, zato vzemite več vitaminov in stanje se bo umirilo.

Splošno: 4

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Bika

Splošno: Brez težav boste izpolnjevali dnevne naloge, kar pa je odraz vaše močne volje in praktičnosti. Doma se boste lotili narediti nekaj sprememb, saj ste se že naveličali določenih stvari. Obeta se vam manjša prenova doma.

Ljubezen: Vezani biki se boste posvetili partnerju in ga razvajali. Vzpostavili boste harmonijo po kateri tako hrepenite. Samskim se bo na pijači pridružil prijeten sogovornik, ki bo na vas naredil močan vtis. Zna se zgoditi, da vam bo zmešal glavo, a previdno. Ne rinite z glavo skozi zid. Počasi se tudi daleč pride.

Denar: Ljudje bodo izjemno ljubosumni na vas in vaš uspeh na poslovnem področju. Ne obremenjujte se z njimi, temveč se posvetite svojim ciljem, saj vas delo izpopolnjuje in veseli. Zavedate se, da ste si uspeh zaslužili.

Zdravje: Ta mesec se boste posvetili tudi preoblikovanju svoje postave, saj nikakor niste zadovoljni z njo. Ne naprezajte se preveč in se zavedajte, da ste popolni takšni kot ste.

Splošno: 5

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Dvojčka

Splošno: Pri vas je ta mesec možno nihanje v vašem razpoloženju, saj se zna zgoditi, da se nekatere stvari ne bodo odvijale povsem po vaših pričakovanjih. Vaša iznajdljivost vam bo še kako prišla prav, da boste na koncu dosegli to, kar si želite.

Ljubezen: Vezani dvojčki boste ta mesec uživali s partnerjem, s katerim si boste privoščili malce več skupnega časa. Tudi samski ne boste osamljeni, saj se vam nakazuje, da boste odšli na krajši oddih z nekom, ki vam je zelo všeč. Ne zadržujte se in mu pokažite svoja čustva.

Denar: Na delovnem mestu ne bo bistvenih težav, le za delo bo treba malo bolj poprijeti, saj se vam zna drugače nabrati preveč nedokončanih nalog. Tu bo do izraza prišla vaša inteligenca, ki bo marsikoga prijetno presenetila. Pričakujete lahko pohvalo.

Zdravje: Na trenutke boste žalostni in utrujeni, vendar se ne obremenjujte, tudi vam lahko včasih zmanjka energije. Privoščite si krajšo meditacijo.

Splošno: 3

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Raka

Splošno: Obeta se vam bolj stresen mesec, vendar ne dovolite, da vam to pride do živega. Če ne boste pazljivi, znate zaradi vaše muhaste narave zaiti v težave. Pojdite lepo korak za korakam, zadihajte in vse se bo postavilo na svoje mesto.

Ljubezen: Tistim, ki ste v zvezi, se ne nakazuje ničesar drastičnega. Poskušajte biti malenkost bolj pozorni do partnerja, saj ima tudi on kdaj slab dan. Samski raki boste ta mesec odkrivali radosti zaljubljenosti. Ljubezen imate na dosegu roke, treba se je samo malce potruditi.

Denar: Dogajanje na delovnem mestu vas bo spravljalo v stres. Vzemite si dan ali dva dopusta, saj potrebujete nekaj odmora od stresnega dogajanja. Ne skrbite, nihče vam ne bo zameril, če si vzamete nekaj časa zase.

Zdravje: Poskrbite za dober in kvaliteten spanec. Zavedate se, da vaše telo rabi počitek. Meditirajte, saj vam bo to pomagalo premagati stres.

Splošno: 2

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Leva

Splošno: Nekaj vas zna ta mesec vreči iz tira in v vas povzročiti nervozo. Ranjen bo vaš ego. Ne odreagirajte preburno, saj veste, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Ne dramatizirajte po nepotrebnem. Na koncu boste ugotovili, da je vsaka slaba stvar, za nekaj že dobra.

Ljubezen: Partner vas zadnje čase pogreša in si želi, da bi več časa preživela skupaj. Posvetite se mu. Samskim levom se zna zgoditi, da se boste zapletli v avanturo, ki pa ne bo nič drugega, kot samo avantura. Izkoristite priložnost in uživajte.

Denar: Tistim, ki še iščete zaposlitev, se ta mesec odpira ogromno opcij. Ne oklevajte, le pogumno naprej. Lahko, da boste dobili službo svojih sanj. Ostalim, pa bo na delovnem mestu vse teklo, kot po maslu. Kar tako naprej.

Zdravje: Začutili boste potrebo po miru in tišini. Pojdite na sprehod v naravo, povežite se sami s sabo. Lahko si privoščite tudi kakšen dan v samoti.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Devico

Splošno: Energijo iz meseca julija boste prenesli tudi v mesec avgust. Še vedno vas bo privlačila družba prijateljev in ponočevanje. Pozabili ste že, kako lepo se je zabavati s prijatelji in s tem pozabiti na vse skrbi.

Ljubezen: Nekdo vas bo izjemno privlačil. Samske device, ne čakajte, vendar zagrabite priložnost. To lahko preraste v nekaj več. Vezane device, pa se pogovorite s partnerjem. Veliko vas bo ta mesec dokončno zaključilo zvezo, vendar imate že novega izbranca. Poskrbite samo, da boste prvo končali, kar imate, preden se spustite v novo zvezo.

Denar: Na delovnem mestu vam počasi vse postaja enolično, zato boste začeli razmišljati o menjavi službe. Previdno. Prvo razmislite, ali je menjava res potrebna, ali je to samo vaša trenutna želja.

Zdravje: Preveč ponočevanja in prenajedanja je začelo puščati posledice na vašem telesu. Treba bo malo popaziti na postavo, saj se vam je v zadnjem mesecu nabralo nekaj odvečnih kilogramov.

Splošno: 5

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Tehtnico

Splošno: Ta mesec boste spoznali, da življenje ni pravljica in, da se je za stvari, ki si jih želite, potrebno potruditi. S svojimi izjemnimi pogajalskimi sposobnostmi, boste na koncu dosegli želeno, vendar bo treba vložiti kar precej truda.

Ljubezen: V ljubezni se vam nakazuje nadaljevanje iz prejšnjega meseca. Srečni boste, kot že dolgo ne. Tu imate sedaj svojo pravljico. Ostanite v njej.

Denar: Na začetku meseca bo treba še malo poprijeti za delo, vendar ne bo ničesar hujšega. V drugi polovici meseca, pa si boste privoščili oddih. Prijal vam bo.

Zdravje: Pazite na grlo in žrelo, saj zna tu priti do težav. Če je le mogoče, se izogibajte klimam in prehladnim pijačam.

Splošno: 3

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Škorpijona

Splošno: Ta mesec bo za vas bolj sproščen in uživali boste sadove svojega trdnega dela. Ne obremenjujte se s prihodnostjo, temveč se sprostite in uživajte v danem trenutku.

Ljubezen: Samski škorpijoni, če se vaša simpatija ne odzove, pustite jo. Najdite si novo, verjemite tu je, čisto pred vašimi očmi, vendar je ne vidite. Vezanim se nakazuje stabilno obdobje v partnerstvu. Peljite partnerja na izlet ali kosilo.

Denar: Ta mesec boste uspešno zaključili posel v katerega ste vložili ogromno truda in energije. Proslavite, saj si zaslužite nagrado. Zaradi uspešno zaključenega posla, se vam zato poslovno obeta še veliko novega dela ter poslovnih priložnosti. Se na vrhuncu dogajanja.

Zdravje: Sprostite se in si spočijte. Naberite si nove energije, saj jo boste še kako potrebovali.

Splošno: 5

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Strelca

Splošno: Nakazuje se, da v vaše življenje prihaja nekaj novega in vznemirljivega. Lahko bo prisotno nekaj nervoze in skrbi, a bodo povsem odveč. Ta mesec vam bo prav prišel vaš optimizem in veselje do življenja.

Ljubezen: Samski strelci boste ta mesec v središču dogajanja. Poželjivih pogledov ne bo manjkalo. Nekdo si vas želi, stopite mu nasproti. Vezanim strelcem se v partnerstvu nakazuje nekaj manjših problemov, vendar boste s svojo pozitivnostjo in odkritostjo vse rešili.

Denar: Pred vami je velika in odgovorna naloga, ki zahteva zbranost in doslednost. Malo boste dvomili vase, če boste nalogi kos, vendar po nepotrebnem. Zaupajte vase, saj vi to zmorete. Za vas se bo vse izteklo izjemno dobro in uspešno.

Zdravje: Privoščite si sprehod, da se sprostite in preženete nervozo. Globoko zadihajte. Zaužijte dovolj tekočine, da se izognete glavobolom.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Kozoroga

Splošno: Potovanje ali krajši izlet bo ta mesec nekaj, kar si boste z veseljem privoščili. Neizmerno boste uživali v dobri družbi in pijači. Spraševali se boste, zakaj si tega večkrat ne privoščite. 

Ljubezen: Vezani kozorogi se zavedate, da vas vaš partner izpolnjuje. Srečni ste, kot že dolgo ne. Tudi samskim se nasmiha sreča v partnerskih odnosih. Dobro bi bilo, da bi se malo več posvetili sebi in malo manj službi.

Denar: Na delovnem mestu si bo nekdo lastil vaše usluge za uspeh. Ne skrbite, vse se bo uredilo. Nadrejeni bo z vašim delom izredno zadovoljen. Pričakujete lahko pohvalo.

Zdravje: Tu se ne nakazuje nobenih posebnosti. Malo več pozornosti lahko posvetite le svoji koži, dobro jo zaščitite, da vas ne bo opeklo sonce.

Splošno: 5

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Vodnarja

Splošno: Mesec bo bolj kot ne v znamenju mirnega tempa ter uživanja. Privoščili si boste oddih z družino ali prijatelji. Prijala vam bo družba domačih. Veliko časa boste namenili sebi in svojemu sanjarjenju.

Ljubezen: Vezani vodnarji boste še naprej nemoteno uživali v družbi partnerja. Samski, pa dajte priložnost ljubezni, čeprav ste bili v preteklosti razočarani. Čaka vas nekaj lepega in romantičnega, le spustiti morate blizu sebe.

Denar: Na delovnem mestu se pridni in delavni, dajete vse od sebe. Vaš trud nadrejeni opazijo in tudi cenijo. Vaša prilagodljivost vam zelo prav pride in bo v prihodnosti tudi poplačana.

Zdravje: Zdravje vam ta mesec ne bo delalo preglavic. Sprostite se in uživajte, saj si to zaslužite.

Splošno: 5

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop avgust 2020 za Ribi

Splošno: Na splošno bo to dober mesec za vas. Ne prinaša vam kakšnih drastičnih sprememba ali novosti. Na momente se zna zgoditi, da se boste celo dolgočasili, a to ni nič narobe. Privoščite si družbo prijateljev.

Ljubezen: Vezani boste s partnerjem uživali. Predajali se boste nežnostim in razvajanju. Tudi samski se boste zbližali z nekom, a tu pazite, da vam kakšna tretja oseba ne bo povzročala težav. Ne dovolite tega. Zdaj je čas, da tudi vi doživite nekaj lepega.

Denar: Služba vam je enolična, a se imate v njej vseeno super. Imate zanimive sodelavce s katerimi si popestrite čas v službi. Vaše teme pogovorov so za vas razlog, da tako uživate na delovnem mestu.

Zdravje: Pri zdravju ne bo bistvenih težav. Zna se vas lotiti kakšen manjši prehlad, vendar nič hujšega.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinaša ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop avgust 2020?

Na splošno, nobenemu od znamenj ne kaže slabo. Ravno nasprotno. Lahko se veselimo finančnih uspehov, pa tudi nekaj več optimizma na ljubezenskem področju, saj bo v znamenju poletne vročice.

Kdo bo imel srečo v ljubezni?

Še posebno dobro razpoloženi bodo na ljubezenskem področju dvojčki, tehtnice, škorpijoni in pa kozorogi, saj jim avgust kaže dobro napoved. Medtem, ko device in ovni ne bodo pripravljeni na poletne romance.

Katerim znamenjem bo horoskop avgust 2020 naklonjen?

Vsem znamenjem kaže dobro na vsaj enem področju. Še najbolj izstopajo vsi raki in ovni, ki imajo v povprečju nekaj slabših ocen, vendar bodo na splošno uspešno krmarili skozi mesec avgust. Najbolje pa bodo razpoloženi škorpijoni, saj je avgust povsem njihov mesec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja