Tedenski horoskop za vsa znamenja od 20. do 27. 7. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec julij 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 20. in 27. julijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Če bi ta teden imenovali ‘teden zamujenih priložnosti’, bi bilo verjetno prehudo, a vseeno vam Marsov napeti položaj ne obeta strumnega korakanja po zastavljeni poti. Zelo nabrušeni boste in hitrega odziva, zato ne bo treba dosti truda, da bi se skregali. Z Merkurjem, ki se je ujel v svoj običajni ritem, bosta ves teden skrbela za raznolikost in nujno po drugačnosti, to pa vam najbrž ne bo po volji, saj imate svoje zamisli in prepričanje, da imate prav. Še posebej se zdi, da vam bodo na poti stali domači ali starši ali kake stare zadeve, ki jih niste razrešili prej. Tako bo energija precej razpršena. Ker pa vam bo koristi dobro postavljeni Uran, boste ob vsem tem našli tudi nekatere odlične ideje, ki jih boste v prihodnjih tednih še nadgradili. Na splošno prihaja čas, ko boste vodili igro, kajti negotovosti pa v zraku že dolgo ni bilo toliko kot zdaj in ljudje potrebujemo nekoga, ki ve, kam se je treba obrniti. V drugi polovici tedna bo pihal pravi veter za kako novost v ljubezni.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Mlaj v ponedeljek vas bo verjetno trdno srečal z neko nujo, ki si je niste želeli, a čez teden boste uvideli, da vse skupaj ni bilo tako slabo. Še več, z nekaj prilagodljivosti lahko dogajanje obrnete sebi v prid. Vaša trdnost lahko prinese veliko dobrega ne samo vam, ampak tudi tistim, ki se zanesejo na vas. Ne računate na druge, ampak nase, ki dobro veste, kaj je storiti. Včasih je morda dobro malo postati in počakati, da se poleže prah, ampak odločitve pa so potem boljše. Za neke načrte boste zbirali množico informacij, a čisto prepričani, če se splača spustiti v tej smeri, še ne boste. Sploh kar se financ tiče, bodite previdni, kaj bi se vam lahko kazalo veliko boljše, kot pa je v resnici. V odnosih z domačimi se vam bo ponudila možnost obrniti nov list, morda boste kaj zastavili bistveno drugače kot prej. Če boste imeli občutek, da kdo dela za vašim hrbtom, se najprej oskrbite z informacijami in šele potem zaženite vik in krik ? če bo to sploh še potrebno.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Pester in ugoden teden je pred vami. Planetarne energije vam tokrat prinašajo ravno zadosti zahtevnosti, da se ne boste mogli držati ob strani, a tudi občutka, da veste, kam se je treba usmeriti, in celo mirnosti ter vztrajnosti, da lahko postopno opravite vse, kar je treba. Tisoč stvari, telefonskih klicev, idej, kaj in kako napraviti ? kdo bi prenesel vse to, če ne Dvojček? Mars prinaša možnost gledanja veliko korakov naprej in tudi hitrost, celo nekaj borbenosti, zato ne boste čakali na to, kaj poreko ali napravijo drugi. Bi pa znali biti zaradi tega vpliva tudi preostri in prehitri. V takem primeru boste energijo namesto v aktivnosti morali preusmeriti v branjenje svojih idej in potez, kar vas zna zavreti, zato bi bilo dobro malo brzdati svojo impulzivnost. Povezava med financami (zlasti tujimi in/ali skupnimi) in posli oziroma službo se zdi odlična, to je teden za velike poteze, če so le pogoji zanje in če si seveda upate. Konec tedna porabite za domače zadeve, izboljšanje odnosov, počitek in vsaj malo ljubezni.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Na začetku tedna boste izrazito preobčutljivi, reagirali boste tudi na senco, kaj šele na kritiko. Da lahko na mah porušite mnoge odnose, ki ste jih bili gradili lep čas, verjetno ni treba posebej poudarjati. Mlaj, ki se bo zgodil prav v vašem znamenju, pa pomeni nov ciklus in zato poskusite najti, kje lahko napredujete. Že torek in sreda vam prinašata bolj stabilen veter, v četrtek in petek pa lahko napravite potrebne korekcije oziroma spremembe. V poslih boste poskušali kaj napraviti v več smereh, a takšna razpršenost vam ni pisana na kožo, najbrž boste na ta način izgubili kar nekaj energije. V ljubezni je videti ugodne vetrove in lahkost v odnosu. Morda vam ti odnosi pomagajo uravnotežiti vaša napeta čustva in vas obvarovati prehitrih reakcij. Je pa videti možnost težav s strani tretjih oseb, če je ta vaša ljubezen kakor koli vezana na službo ali posel. Za rokovanje z denarjem je čas zelo ugoden, lahko bi imeli pri tem tudi obilo sreče, pri tem pa vam bodo v pomoč prijatelji in razne vplivne osebe.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V vaše znamenje se ta teden seli Sonce, energija, ki vam jo prinaša, pa vam bo prišla zelo prav za utrditev položaja, za morebitno popravo nekaterih napak v zadnjem času, predvsem pa za ponoven dvig vitalnosti. Ponedeljek, ko bo vse kazalo prej drugače, preudarno počakajte in ne igrajte na prvo žogo, kajti dnevi, ki sledijo, bodo za vas dosti boljši. Pri poslih se vam bo nekaj posrečilo, morda boste kje naredili preskok ali pa ubrali precej drugačno pot kot doslej. Merkur vam daje možnost dobro premisliti o potezah, vzemite si tu in tam kako minuto čisto zase. V ljubezni bo šlo nekaj dosti bolje od pričakovanega, neka okoliščina vam bo šla na roke, kot bi jo prav naročili takšno. Petek je dan za odločne poteze, potem pa se v soboto potegnite nekoliko nazaj, predvsem pa se ne vpletajte v analize, ki jih bodo delali drugi, naj kar sami pridejo do zaključkov. V tem tednu se lahko po dolgem času spet pojavi neko znanstvo ali prijateljstvo, do katerega boste upravičeno skeptični.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Zna biti, da vas bo napeti ponedeljek spravil s tira in se boste kar nekaj dni lovili (z analizami, kaj vse je bilo narobe in kaj vse bi se dalo narediti, da ne bi šlo narobe, pa tega niste storili, in podobno). Sončev prehod v Leva bo torej prinesel bolj zapiranje vase in delo na sebi kot pa ustvarjalni vzgib, razen za umetnike, plesalce in vse tiste, ki za svoje delo potrebujete mir in tišino. V poslovnem in službenem smislu vam bo šlo še najbolje, celo je mogoče, da dosežete neki uspeh, ki ga bodo opazili tudi drugi. Ker Device niste grandiozne, ampak se znate zadovoljiti tudi z manjšimi dosežki, je jasno, da v času, ko celemu svetu ne gre najbolje, nima smisla letvice postavljati zelo visoko. Informacije so danes zelo hitre, kratkotrajne in pogosto nepredvidljive, in ker jih vi seveda jemljete resno, vas je kaj lahko zmesti. Če imate ob sebi kako zaupanja vredno osebo (najbolje partnerja), potem se posvetujte o aktivnostih in bo veliko bolje.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ne bojte se kakega slabega dneva v tem tednu, saj ne bo prevesil občutja na slabo; le kot prehodna oblačnost se vam bo zdel. Ta teden bi namreč moral biti za vas bistveno boljši od nekaj zadnjih, saj ima Venera sam dober položaj in še dobre povezave z drugimi planeti, tako da vam kaže dokaj jasno sliko, kaj narediti in kako. Celo Uran s svojimi idejami (v obliki nekoga s strani) vam pomaga k boljšim rezultatom, zlasti na področju financ in obračanja denarja, pa tudi v vidu vrednotenja ljudi okrog sebe; zna biti, da boste v svoji glavi koga čisto brez obotavljanja prestavili na drugo polico od tiste, kjer je bil doslej … V službi in pri poslih koraki verjetno ne bodo veliki, vseeno pa gre pot v pravi smeri. Če bodo odločitve preverjene skozi kake dogovore ali posvet, bodo trdne in koristne. V partnerstvo boste vlagali veliko energije in časa, so pa zdaj časi ‘naravnanosti bolj na kratko’, zato je treba paziti.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ponedeljkov mlaj vam prinaša kratek, a učinkovit pritisk – naredi nekaj, ne stoj in ne čakaj! Kot kaže, bo delovalo, kajti čez teden je potem v vašem horoskopu videti ustvarjalnost in voljo, morda boste kaj dosegli celo lažje od pričakovanega. Že v torek, ki bo za marsikoga še precej neugoden, se vi, vajeni delovanja pod pritiskom, lahko prebijete pred druge ali pa dosežete kako majhno zmago. Pa tudi, če ne bi šlo vse tako, kot si želite, imate tokrat možnost – s pomočjo zelo dobro postavljenega Urana – stvar sami obrniti na glavo, prenesti zadolžitve na druge ali pa delati z roko v roki z njimi. Da je to lahko ugodno tudi za vas, kajti ob tem se lahko tudi veliko naučite (o drugih in o sebi), vas verjetno ne zanima, zato pa lahko rečemo tudi tako, da lahko na ta način zadržite nadzor nad dogajanjem (to bi vam moralo biti že bolj domače). V ljubezni se vse kaže lepo, pa tudi vsaj malo skrivnostno. Kot nalašč za Škorpijone.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Če odštejemo sam začetek tedna, ki bo v vašem primeru potekal “malo mešano”, se pravi nekaj dobrih potencialov in občutek, da je to ’tisto pravo’, obenem pa obilje napetosti in živčnosti vsepovsod okrog vas, potem vam hudega ta teden ne bo. Proti petku se bo vse samo stopnjevalo, komunikacija, kratke poti, spoznanja, informacije, stiki z drugimi, vsega bo po malem in vsega ne preveč, tako da se ne boste znašli pod pritiskom. Polja financ, stabilnosti, varnosti, doma in družine so tista, ki vam bodo prinesla največ potrditev, možnosti in miru za izpeljavo zamisli. Tudi za obračanje denarja ali investicije je čas dober, ob upoštevanju preudarke in preprečevanju hitrice, seveda. V ljubezni bo nekaj več ostrine in hitrih reakcij, morebitne preostre besede pa lahko prinesejo nekaj slabe volje ali bolečine, kake večje škode pa ne. V partnerstvu bo šlo bolje, Mars in Venera lahko zanetita celo kako novo iskro, vsekakor pa so možnosti za spremembo na bolje (le redko kdo bi se ji odrekel, ali ne?) zelo dobre, izkoristite torej ugoden veter!

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Začetek tedna bo za vas vse prej kot prijeten. Kot bi se nabrali oblaki in ne bo videti, da bi to kaj kmalu prešlo. A ne bo tako, najkasneje v torek popoldne boste čvrsti v koraku, konstruktivni in zanesljivi, še druge boste nemara potegnili za seboj. Sreda in četrtek se kažeta kot odlična priprava za petek, ki je v horoskopu videti kot dan za velike korake ali izgradnjo česa pomembnega. Vaš Saturn, le da se izvije izpod vpliva mlaja v ponedeljek, vas bo čez teden vse bolj silil k dosežkom, čeprav na splošno niti čas niti atmosfera nista naklonjena temu. Merkurjeva retrogradnost je napravila zadosti prostora za številne možnosti, ‘pokoronski’ čas pa je znižal pričakovanja. Čisto pravi teren za uspešne poteze torej. Kar se financ tiče, se kaže korist od povezovanja z drugimi, lahko pa to pomeni tudi dobro finančno sodelovanje v partnerstvu. V ljubezni in partnerstvu Uran obeta nadgradnjo ali pa spremembe – v dobri smeri.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Za Vodnarje bo ta teden nemara malo boljši kot zadnjih nekaj. Ugodno postavljeni Uran prinaša – zlasti v tvorni povezavi s prerojenim Merkurjem – možnost ugodnih sprememb, tudi takih čisto nepričakovanih. Res je sicer, da bodo v ponedeljek in tudi še v torek napetosti v zraku na splošno velike in bo to morda preglasilo vaše ideje, a že v sredo bo šlo vse kot po maslu. Predvsem v poslovnem in službenem pogledu se boste premaknili naprej, verjetno boste dobili kake nove naloge in izzive, pa tudi potrditev, čeprav morda ne čisto neposredno. Pa tudi sicer dogajanja ne bo manjkalo, stalno boste v kontaktih, navezali boste nekaj odličnih stikov in morda obnovili kako staro prijateljstvo. Ne delajte si prevelikih pričakovanj od tega, raje pustite času čas, zaenkrat jemljite vse zgolj kot druženje in radost, koristi pridejo kasneje. Kar se financ tiče, lahko v tem tednu izpeljete kaj takega, za kar pogojev zadnje čase ni bilo, pa če je bila ideja še tako dobra …

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Za Ribe bi bil to lahko čisto miren teden, pretresi so za nekaj časa mimo, lahko si malo oddahnete. Venerin dobro povezani položaj ponuja lepše občutke in prinaša nekaj potrditev, da ste na pravi poti. Najbolje se boste imeli doma in v družbi ljudi, ki jih imate najraje. Tudi če se ne bo začel tako, pa je to lep teden za malo oddiha, časa zase, užitka, potem pa se bo spet začelo premikati. Zelo dobro pa sta v horoskopu povezana oba vaša vladarja, Jupiter in Neptun. S sodelovanjem Plutona bo razen v ponedeljek in morda še v torek dopoldne, ko bo čas na splošno zelo napet, cel teden ustvarjalen in poln doživetij, posebej za vse tiste, ki pri svojem delu potrebujejo navdih in občutek. V ljubezni Merkur “skrbi” za pestrost, in če ne boste prehitri na besedah ali v reakcijah, se vam kakega slabega toka ni treba bati. Pazite pa na curljanje denarja, tu bi vas znala zaboleti glava.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja