Kako najti pravega partnerja?

Kako najti pravega partnerja? Žal sam tega ne vem! Če bi vedel, bi verjetno imel ženo, s katero bi se razumela, se imela rada in imela tri otroke.

Ravno zato, ker mi ni uspelo najti prave partnerice, me to področje zelo zanima in ga rad raziskujem. O tem sem prebral veliko knjig, iz katerih sem se veliko naučil.

Pri partnerstvu se mi velikokrat zastavlja eno preprosto vprašanje, o katerem se bolj malo ali nič ne govori. Zanima me namreč, koliko je v Sloveniji partnerstev, pri katerih sta oba dobila ravno tistega partnerja, ki sta si ga najbolj želela in sta bila najbolj zaljubljena drug v drugega? Sam poznam veliko parov, pri katerih sta bila oba zaljubljena v drugo osebo, ta pa ni bila zainteresirana in zaljubljena. In tako sta se dva znašla skupaj, ker pač nista mogla dobiti tiste osebe, ki sta si želela in jo hotela imeti.

Še slabši primer je verjetno ta, ko ima eden od partnerjev svojega partnerja najraje na svetu, drugi pa ne, ker ljubi eno drugo osebo, ki je pač ne more dobiti. V tem primeru je verjetno nezadovoljstvo še večje kot v prvem, kjer nobeden ni dobil tistega, ki si ga je želel. V tem primeru partner, ki daje vso ljubezen nekomu, ki mu je ne vrača, še veliko bolj trpi kot osebi iz prvega primera.

Mogoče me ni uspelo dobiti partnerice, ker nikoli nisem pristajal na take kompromise. Nikoli namreč ne bi želel biti v resni zvezi z osebo, ki je ne bi imel najraje na svetu. Niti ne bi želel biti v zvezi z osebo, ki jo imam najraje na svetu, vendar pa jaz nisem tista oseba, ki bi jo ta oseba imela najraje na svetu.

Poznam pare, ki so bili večji del življenja nesrečni, ker pač niso dobili tiste osebe, ki so si jo želeli. Zdaj, po 20 letih, niso več tako zelo nesrečni, ker so jim najpomembnejša stvar v življenju postali otroci. Ukvarjajo se predvsem z otroci, za partnerja pa jim ni mar. Nekako so se navadili živeti s tem, da znata prenašati drug drugega, za drugo pa jima ni mar.

Ne vem, ali je danes bolje tem osebam, ki jih opisujem, ali meni! Verjetno pa bo tem osebam veliko bolje kot meni čez 10 ali 20 let. Tega dejstva se danes zavedam. Če bi bil še enkrat mlad, bi se do 25. leta poročil in imel tri otroke. Več o tem sem napisal v članku z naslovom Če bi bil še enkrat mlad, bi se do 25. leta poročil in imel otroke, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/ce-bi-bil-se-enkrat-mlad.

Mi lahko zaupate, kakšno je vaše mnenje o tem?

Intervju z Renato Keković

Približno eno leto nazaj sem imel o tem, kako dobiti pravega partnerja, intervju z Renato Keković. Renata je avtorica knjige z naslovom V iskanju ljubezni.

Renata je bila vedno zelo lepo dekle in je vedno imela na voljo veliko snubcev. Vendar je vedno izbirala napačne moške. Tudi takšne, ki so jo pretepali. S tem ne mislim, da je kdaj pa kdaj padla kakšna klofuta, ampak je bilo to brutalno pretepanje.

Z Renato sva imela dobro uro dolg intervju o tem, kako najti pravega partnerja. Intervju je eden od bolj gledanih videoposnetkov na mojem Youtube kanalu. Intervju si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem Youtbe kanalu najdete različne zanimive videoposnetke.

Preberite si še naslednje resnične zgodbe iz mojega življenja:

Moja prva punca me je hitro zapustilawww.tomazgorec.si/moja-prva-punca-je-hitro-zapustila

Svojo punco sem zasačil z drugim moškimwww.tomazgorec.si/svojo-punco-sem-zasacil-z-drugim-moskim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2. delwww.tomazgorec.si/svojo-punco-sem-zasacil-2-del

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motilwww.tomazgorec.si/mislil-sem-da-sem-dobil-resno-in-posteno-punco

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar si nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnilawww.tomazgorec.si/sanja-mi-je-bila-zelo-vsec

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posilitiwww.tomazgorec.si/ena-me-je-obtozila-da-sem-jo-posilil

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja