Koledarji 2020 za humanitarni namen

 

Tim Bučar (zgoraj na desni fotografiji) je 26 let star fant, rojen z genetsko napako, ki se ji reče Apertov sindrom. To pomeni, da ima Tim od rojstva zaraščene prste na rokah in nogah. Zaradi Apertovega sindroma so mu morali tudi operirati lobanjo.

Več o Timu si lahko preberete na www.tomazgorec.si/tim-bucar-ne-pustim-se-izkoriscati.

Ker je Tim nadarjen za risanje, vsako leto naredi zanimive koledarje, na katerih na poseben način izpiše imena mesecev in datumov. Te koledarje potem prodaja preko zavoda ZOK. Z izkupičkom od prodanih koledarjev Tim financira razne svoje aktivnosti. Kljub hudi bolezni je namreč zelo aktiven na več področjih. Na prireditvah peče palačinke, zbira star papir, dostavlja hrano … In za svoje projekte seveda potrebuje denar. Pred časom je zbiral denar za nakup novega kolesa. Če ste morda pomislili, da Tim denarja ne porabi racionalno, se zelo motite! Sam osebno ga poznam že kar nekaj časa in vam lahko to zagotovim iz prve roke.

Če imate čut za pomoč ljudem, ki so pomoči potrebni, potem vam pregladam, da od Tima kupite kakšen koledar 2020. Koledarje lahko naročite tako, da pišete Timu na zavododprtekarte@gmail.com ali ga pokličite na telefonsko številko 031 489 207. Cena enega koledarja je 10 evrov.

Kako je videti Timov koledar 2020, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. Kliknite na fotografijo, da se ta poveča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja