Zelo lepo punco sem osvojil zaradi odlične taktike, ne zaradi svoje lepote

Kako osvojiti punco, se sprašuje veliko mladih fantov. Večina fantov in moških misli, da je za osvajanje punc in žensk najbolj pomembno, ali je moški lep, ali ni. To seveda ne drži. Na osnovi znanstvenih raziskav so ugotovili, da je ženskam videz moškega šele na petem mestu, ko se odločajo, ali bi bile z nekom, ali ne.

Dober primer tega, da videz moških ni najbolj pomembna zadeva pri ženskah, sem jaz. Namreč, nikoli nisem bil Brad Pitt, v osnovni in srednji šoli sem bolj veljal za grdega račka, kot za kakšnega lepotca. Za punce, sem bil popolnoma nezanimiv.

Prvo punco mi je kljub hudim naporom uspelo dobiti, ko sem bil star 18 let in pol. Ker nisem znal s puncami, me je ta hitro zapustila. Celotno zgodbo z mojo prvo punco, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moja-prva-punca.

Nedolžnost sem izgubil šele, ko sem bil star 19 let in en mesec. Pa še to, ni bilo z neko tako žensko, s katero bi se človek lahko pohvalil. Kako sem izgubil nedolžnost si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-sem-izgubil-nedolznost.

Ko sem pri svojih 21 letih ugotovil nekaj osnovnih zakonitosti zapeljevanja, sem se iz grdega račka prelevil v največjo Casanovo daleč na okoli. V naslednjih letih, mi je uspelo osvojiti več kot 150 punc. Med njimi, je bilo vsaj 30 top lepotic. Na kakšen način sem osvojil eno od teh top lepotic, bom opisal v nadaljevanju. Vsem moškim, ki imajo težave z osvajanjem punc in žensk predlagam, da si preberejo članek do konca. Zagotovo se bodo iz njega kaj naučili.

Tisti, ki me ne spremljate redno, naj povem, da sem včasih imel diskoteko, ki se je imenovala Afrika. Tako, da sem večina vikendov preživel v svoji diskoteki.

Bila je sobota, s prijatelji smo se za točilnim pultom opijali z alkoholom, opazovali punce in vsi pametni komentirali katera bi bila in katera ne. V enem trenutku sem jaz zagledal eno top lepotico in prijateljem rekel: “Do tele pa grem danes.” Prijatelji so me malo zbadali, da nimam ‘jajc’, da bi šel do take lepotice, ki je po vrhu vsega v diskoteko prišla s fantom. Kljub temu, da sem vedel, da ne bo lahko zbrati poguma, sem se trdno odločil, da bom šel do nje. Rekel sem si, da moram za korajžo še malo spiti.

Čas je tekel, jaz sem pa še vedno ‘zbiral’ pogum. Ene dvakrat sem prijateljem celo rekel, da samo še to spijem in grem.

Ko je bila ura že malo čez tri zjutraj in so nekateri obiskovalci že odhajali domov, sem vedel, da je zadnji čas, da grem do nje, ker v nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bo šla domov in jo ne bom nikoli več videl.

Ravno v trenutku, ko sem se pripravljal, da grem do nje, je službo končala moja natakarica Mojca in prišla do mene. Ta natakarica je bila bolj svobodnega duha. Vse si je upala, nič ji ni bilo nerodno in občasno sva ga tudi malo ‘srala’, čeprav je imela resnega fanta.

V tistem trenutku mi je prišla na misel genialna ideja. Mojco sem prosil, če bi mi naredila eno veliko uslugo, ki bi mi veliko pomenila. Vprašala me je kaj. Povedal sem ji, da je v diskoteko prišla ena punca, ki mi je zelo všeč in če bom jaz šel sedaj do nje mrtvo pijan in še ob dejstvu, da je prišla s fantom me bo zagotovo odslovila in jo ne bom nikoli več videl. Zato sem prosil Mojco, če bi šla ona do nje, jo nekako spoznala, ter od nje dobila telefonsko številko.

Mojca, je brez besed odšla na plesišče, kjer je plesala ta punca, ki mi je bila všeč. Čez manj kot pet minut so se že pogovarjale. Potem, so šle še skupaj na pijačo in vedel sem, da bo Mojca vse skupaj odlično izpeljala.

Ko je ta punca, ki mi je bila všeč, odšla domov je do mene prišla Mojca in mi povedala, da ji je ime Anita. Povedala mi je tudi iz kje je, da ima fanta in še par drugih stvari.

Z Mojco sva naredila plan, da jo bo ona poklicala in ji rekla, da gre z enim prijateljem ravno v kraj, kjer živi, ker ima ona tam en kratek opravek, prijatelj pa en daljši opravek in bo 2 uri sama in če ima čas za pijačo.

Mojca je res poklicala Anito in ta je bila za, da se dobijo.

Tisti dan, ko naj bi se dobili sem si tudi jaz uredil srečanje z nekim znancem v istem mestu od koder je bila Anita. Tako, da sva z Mojco šla najprej do lokala, kjer sem se jaz dobil z znancem, Mojca pa je z mojim avtom odšla po Anito.

Prej sem Mojci naročil, da morajo iti na pijačo v nek lokal, ki je bil od tega lokala v katerem sem bil jaz oddaljen okoli 500 metrov. Povedal sem ji,  da jo bom jaz čez približno dve uri poklical in ji rekel, da sem končal in naj me pobere v lokalu, kjer sem bil z znancem, on pa naj mi predlaga da naj pridem še na pijačo v lokal, kjer je bila ona z Anito. Povedal sem ji tudi, da se bom sprva malo upiral, da je daleč za hoditi in da naj me ona malo prepričuje, da je čisto blizu,… 

Mojci sem prej tudi naročil, da me mora večkrat omenjati pred Anito na tak način, da bo ona dobila občutek, da je Mojca zaljubljena vame, in da naj se z njo dogovori, da pride čez vikend v Africo, da ji bo ona kot natakarica uredila prost vstop.

Mojca je vse izpeljala tako, kot je bilo dogovorjeno. Jaz sem prišel do njih in Mojca mi je predstavila Anito. Potem smo še nekaj spili. Potrudil sem se, da sem bil zabaven, vendar nisem popolnoma nič nakazal, da bi jo kakorkoli osvajal. Namreč upal sem na to, da čez vikend pride v Africo in da bom tam ‘navalil’ na njo.

V soboto je Anita res prišla v Africo, kjer sem čas posvetil njej. Malo sva pila in plesala. Nekje sredi večera sem jo poljubil. Bila je takoj za. Mogoče mi je tako z lahkoto uspelo tudi zato, ker sem bil prepričan, da jo bom osvojil in sem prekipevala od samozavesti.

Čez par dni sva se dobila. Bila je več kot očitno noro zaljubljena vame, vendar do konca še ni hotela iti z mano. Še par dni kasneje sem jo povabil za par dni na morje, kjer sva seveda šla do konca in se imela lepo.

Anite mi ne bi nikoli uspelo osvojiti, če mi pri tem ne bi pomagala Mojca. Če bi šel do nje tisto soboto, mrtvo pijan, bi me zagotovo odslovila in jo verjetno ne bi nikoli več videl.

Tako, da dragi moški, ko boste želeli osvojiti neko zelo lepo punco ali žensko, si naredite vsaj okvirni plan in se ga po možnosti tudi držite. Dobro je, če ste čim manj obremenjeni s čustvi. Namreč, čustva lahko zameglijo um in lahko zato naredite kakšno veliko neumnost, ki vam bo za vedno pokvarila vse možnosti pri njej. Dobro je, da za nasvet, kaj narediti, vprašate kakšnega dobrega prijatelja, ki bo razmišljal brez čustev in bo zagotovo prišel do boljše rešitve, kot vi.

Še eno mojo zgodbo, kako sem z dobro taktiko dobil punco, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/punco-sem-zasacil. Naslov članka je Kako sem svojo punco zasačil z drugim moškim. To je sicer prvi del v katerem opisujem, kako me je punca, ki sicer ni bila niti najmanj zaljubljena vame, prevarala z drugim moškim. Kljub temu, da punca ni bila zaljubljena vame, sem z dobro taktiko prišel do tega, da se je noro zaljubila vame. Kakšna je bila ta taktika, si lahko preberete v drugem delu. Samo, da ima vse skupaj smisel, morate najprej prebrati prvi del na www.tomazgorec.si/punco-sem-zasacil.

Želim vam veliko uspeha pri osvajanju punc. Zavedam se, da je to naporno in stresno delo. Hvala bogu, da se meni ni treba več ukvarjati s tem. Sicer lepo je bilo, vendar je šlo tudi veliko živcev.

2 komentarja

  1. Nev kako to narediti ker nisem toliko star Sem šele 12 let star in nevem kako ker sem v istem razredu z njo s je nemorem dobiti same vedno je s prijatelicami a je lepa kot zlato

    1. Miha, predlagam da kupiš mojo knjigo ali si jo izposodiš v knjižnici in si preberi poglavje o osvajanju. Mogoče boš našel način kako osvojiti lepo sošolko.
      Če je tako lepa kot praviš je verjetno v njo zaljubljeno še veliko fantov in je konkurenca huda.
      En tak hiter nasvet, k iti ga lahko dam je, da bodi drugačen kakor so ostali, ki jo osvajajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja