Tedenski horoskop za vsa znamenja od 29. 6 do 6. 7. 2020

Kaj vas čaka v tednu med 29. junijem in 6. julijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Komaj je Mars vstopil v vaše (in svoje) znamenje, že je polno zaposlen s poseganjem v dogajanje, ki ga na nebu vodijo planeti na koncu Kozoroga. Predvsem s Saturnom, ki bo sredi tedna prestopil nazaj v Kozoroga, ima ta čas dober stik, drug drugemu bosta pomagala s konstruktivnostjo in odgovornostjo pri delu, to pa bo tudi zaznamovalo vaš teden. Tako boste tudi torek in sredo, ki se na nebu kažeta kot precej neugodna dneva, prebili zelo dobro, še več, pokazali boste drugim, da se da tudi v ne najboljših pogojih narediti veliko in predvsem obdržati smer. Na splošno rečeno pa bo okoli vas vse preveč napetih energij, da bi še vi posegali v dogajanje s svojimi neposrednimi akcijami. Zlasti v prvi polovici tedna boste razumeli, kaj potrebujejo in želijo drugi. Zato se boste najverjetneje odločili ostati gasilec in delovali le v okviru pomoči tistim, ki se vam bodo zdeli najbolj izgubljeni. Za Ovne ugoden, a obenem tudi zahteven čas.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Precej vam bo do tega, da bi vi sami lahko odrejali tempo in smer akcij, ki jih je treba opraviti, ne pa da bi bili odvisni od volje in hotenja drugih. Planetarne energije tako z Bikom kot z Venero v zvezi so tokrat ugodne in se vam ni treba bati padcev ali neuspeha. Morda bo malo motila pestrost in široka paleta dogajanja. Kadar je okoli vas veliko prepiha, Biki radi počakate, da se ozračje zjasni. Če naj bi vedeli, na čem ste, trenutno vzdušje ni najbolj ugodno, saj vam ne dopušča rutine in varne predvidljivosti. A ne bojte se, naenkrat boste videli, da tudi na ta način dobro delujete, in postali bolj samozavestni. Skrbeli boste za denar in za jutri svoje družine, akcijo pa boste prepustili drugim. Saturn, ki se bo sredi tedna vrnil v Kozoroga, bo na ta način sprostil nekaj zavor in ovir na vaši službeni oziroma poslovni poti, lahko boste nadaljevali nekaj, kar je bilo pred časom prekinjeno, pa vam je bilo žal, da je tako.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ponedeljek prinaša zatišje pred nevihto, torek in sreda pa boste že zelo dinamična. Če ne bi bili toliko prilagodljivi, bi se znalo zgoditi, da klecnete pod obremenitvami. Te sicer ne bodo težke, to drži, jih pa bo zato veliko, kar tudi prinese težo. Tako se bo v kakšnem od pogledov zgodilo, da boste Dvojčki v tem času nosili levji delež bremena sedanjega vrelega trenutka. Če drugega ne, se z odpiranjem novega (drugega in čisto umetno ustvarjenega) vala koronavirusa številni ljudje, ki se v mesecu in pol še niso uspeli znebiti strahu iz spomladanskih mesecev, spet pomikajo nazaj v stanje čakanja, kaj bo. Dvojčki, ki se množici zdite še nekako najbolj mirni in trezni, poleg tega pa vam analitični um daje sposobnost povedati in razložiti, kaj se dogaja, boste zato stalno v gibanju, obveščanju, pomirjanju in podobno. Da je dobra informacija zlata vredna, se vam bo v tem tednu večkratno potrdilo. Kar se financ tiče, bodite mirni in preudarni, ne podlezite paniki, ki se počasi spet nabira.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Merkur in Sonce si bosta ta teden zamenjala mesti v vašem znamenju, in četudi za kake velike korake naprej čas ni najboljši, pa bo vseeno zelo pomembno, kako se počutite in gledate sami ter kako vas gledajo drugi. Mars v Ovnu prinaša zahteve, a tudi možnosti za poslovne ali službene uspeha, tudi takšne, ki bodo pomembni za dalj časa. Vaš delež v trenutnem dogajanju je morda ta, da boste spoznali, da nihče akcije ne bo speljal namesto vas, ampak boste morali za svoj del naloge poskrbeti sami; dandanes vsakdo gleda samo še na svoj interes ? ali pa kožo, če vam je ljubše tako ? Torej boste zavihali rokave in si rekli “V redu, pa naj bo!” Sicer res ne boste šli v prve vrste, a tudi niste primerni za to, tudi od zadaj se da veliko narediti. – Nekaj več občutljivosti je ta teden videti pri odnosih z domačimi, predvsem starši, poskusite prebiti prve tri dni tedna brez kakega napenjanja situacije. Neka finančna “blokada” se bo čez teden umaknila in lahko boste speljali nekaj, kar je nekaj časa čakalo.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ob precej razdvojenem horoskopu tega tedna, polnem tako kreativnih in zmagovalnih energij po eni ter odvisnosti od mnenja drugih po drugi strani, se boste Levi znašli pod težo pričakovanj, saj naj bi tok dogajanja povedli v prihodnost, ni pa vse v vaših rokah; vizija, kako bi lahko bilo bolje, ta čas ne pomaga … Pravzaprav ljudje okoli vas potrebujejo samo vero, vero v možnost, da se svet izvleče. Levi se tu seveda kažete kot svetilnik, zato bodo oči uprte v vas. Oborožite se s pravimi informacijami, in če je treba, dajte za mnenje vprašati še koga drugega, ne bo vam krona padla z glave, ne bojte se. Saturnova vrnitev v Kozoroga pomeni, da je na strukturi treba še kaj opraviti, pri vas se to nanaša na razumevanje podrejenih in sodelavcev, na splošno tistih, s katerimi lahko upravljate oziroma je to del vašega posla. Poleg tega je dobro videti tudi kako malenkost, ne samo imeti vizijo, ki ji morajo drugi slediti.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Želje, kaj vse bi radi napravili, v tem času niso majhne, z možnostmi, kako to doseči, je pa malo drugače. Še posebej, če se dežela spet odene v obsedno stanje zaradi bolezni, vam ne bo lahko – skrb in odgovornost tako zase kot za druge, ob tem pa še razmišljanje v smeri, češ kako se je to lahko zgodilo oziroma kdo je kje zgrešil in podobno. Na splošno je razkorak med tistim, kaj bi se dalo narediti in kaj je narediti sploh mogoče, ta čas zelo velik. Vse bolj jasno dejstvo, da je drugi, vmesni val virusa izmišljen, ker to strukturam ustreza, vam ne bo dosti pomagalo. A ker ste Device improvizatorji takoj tedaj, ko rutina ni več mogoča, in znate ob tem najti cenejše in manj zahtevne opcije, boste v danem položaju ponudili rešitve, ki se pred časom še niso zdele primerne, zdaj pa bodo marsikomu všeč. Ljudska modrost, da v sili hudič muhah žre, počasi vedno bolj dobiva veljavo, Device pa v takih okoliščinah lahko ustvarite svojo lastno.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Prvi trije dnevi ne bodo prijetni, niti ponedeljek ne, saj bomo čutili nekakšno zatišje pred nevihto. Istočasno je v vašem tokratne horoskopu posebej izpostavljena Luna in z njo preobčutljivost na dražljaje od zunaj, tudi na malenkosti. Ne bo sicer do take mere slabo, da bi bilo Tehtnicam dobro predlagati, da se za en teden nekam umaknete, vseeno pa se je dobro pripraviti, da se bo dalo lažje prebiti. V poslih in službi se pripravljajo ali pa že tudi dogajajo neke spremembe, ki pa ne vodijo naprej, ampak raje nazaj, tudi sicer je ta čas boljši za pospravljanje in popravljanje kot pa za napredek, vzpon in zmage. Mrk, ki se bo v nedeljo dopolnil na nebu, bo prav tam, torej v vaši poslovni sferi, napravil potencial spremembe, posledično se boste začeli gledati drugače. A ne še zdaj, časa za to je pol leta. Če ste imeli v zadnjem času na srčnem področju probleme ali zastoj ali kak strah, bo po sredi bolje, saj se Saturn prestavlja nazaj v Kozoroga, lahko si boste oddahnili in morda celo malo bolj uživali.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Mars je od prejšnjega tedna spet močan, sedaj bo v Ovnu pol leta in veliko tega se bo dalo narediti. Sočasni poudarek na Kozorogu, ki govori o spremembah (tudi odnosov, ne samo fizičnih in otipljivih sprememb), se da razumeti kot nalogo napraviti v življenju čim več reda, v najširšem smislu besede. A da bi šlo to zlahka, seveda ni pričakovati. Za hip se vam bo morda celo zazdelo, da je vozel vsega nabranega slabega tako velik, da se tu ne da nič narediti. A to kajpada ne drži, le sistem si je treba zastaviti tako, da bo držal vodo, recimo opremiti ga z nekoliko sistematičnosti, discipline in vztrajnosti. V ljubezni je videti nekaj zelo lepega ali pa nekaj meglenega, odvisno od primera do primera. Vsekakor dobro za vas, v obeh primerih se imate lahko odlično. V poslih neke informacije ne bodo prave ali pa jih boste imeli preveč. Glede financ pihajo ugodne sape, tako za miren zaslužek kot za obračanje denarja.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V tem tednu se vaš vladar Jupiter skoraj povsem poravna s svojim “mitološkim bratom Plutonom”, kar zna zvečati vaše težnje po stabilnosti, večjemu denarju ali učinkovitosti pri potezah. Tudi če bi se odločite nečemu “priti do dna”, je ta potencial odličen. Reči je treba, da se jeseni kombinacija ponovi in bo celo še bolj ugodna, vseeno pa bi bilo dobro izkoristiti veter za kako potezo ali projekt, ki drugače nima dosti možnosti. S financami in vrednotenjem bo ta čas nekaj malega preglavic, na primer dilema, kdo je pravzaprav kdo oziroma kdo več prispeva in kdo manj. Zna biti, da bodo šli dogovori v smeri nazaj, češ da je to bolje ali pa bolj varno. Pri iskanju boljših opcij se osredotočite na projekcijo, kam naj bi aktivnosti vodile oziroma pripeljale, ne pa samo na kako analizo ali kritiko sedanjega stanja. V partnerstvu ni videti slabega trenda, Saturn se umika iz vplivnega področja in je zelo možno, da vas v prihodnjih mesecih čaka več sproščenosti in radosti.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Prvih nekaj dni tega tedna bo precej prahu, ne bo se točno vedelo, kje podmazati sistem, da bi se spet premaknil naprej. Celo je mogoče, da se zadeve v sredo postavijo precej na ostro, tako boste potrebovali tudi vsaj malo potrpljenja in diplomacije, če naj bi dobro speljali stvari. Potem pride v četrtek nekaj malega oddiha, ravno toliko, da se poleže prah in boste spet dobro videli, kam pelje pot oziroma katera je prava. Potem boste do konca tedna že v svoji stari formi – zelo jasni in čvrsti koraki, trden namen in zanesljivost, kakršno svet od vas tudi pričakuje. Saturnova vrnitev v vaše znamenje prinaša tudi precej odgovornosti, k sreči s tem nimate težav. Je pa možno tudi to, da nekoga, ki nanj pade del dela, ne bo več v bližini in bo treba izostanek nadomestiti. Poglejte malo naokoli in poiščite ljudi, ki bodo znali v teh časih odnesti svoje del naloge, ne da bi preveč komplicirali.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Tudi če bi se vam v tem tednu ne bodo zgodile kake krivice ali padci, vseeno ne boste v dobri koži. Vaša najmočnejša lastnost, razmišljanje naprej, bo nekako v nemilosti, bolj se bo ponujala opcija popravljanja za nazaj, urejanje in pospravljanje. Nekaj takega, kar bi seveda moral opraviti kdo drug, pa ni. Da je tako, ni niti čudno, v družbi ta čas ni pravega pogleda naprej, še posebej, če se v deželo res spet priseli virus, ki nam je že doslej naredil dosti preglavic in sesul utečene poteke delovanja. V neki točki boste pomislili, da bi dvignili roke in pustili toku, naj gre, kamor pač gre, potem pa vas bo spet premamilo in se boste postavili v vlogo smerokaza. Pot naprej (in ven iz krize) namreč obstaja, le mi je zdaj ne vidimo. Mrki zadnjih tednov, vključno s tem, ki se bo na nebu dopolnil v nedeljo, prinašajo namreč prav to, kar vi pričakujete že ves čas – potencial pa temeljit zasuk in premik naprej, v nekakšen drugačen čas.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Tudi če vzdušje okrog vas ta čas ni najbolj prešerno, pa se Ribe ne boste pustile zmesti in boste peljale svojo zgodbo. Planetarne energije vam bodo v tem tednu dovolj naklonjene, da se lahko lotite vsega – z veliko možnostjo uspeha. No, morda kaj ne bo tako odlično, kot bo videti, pa še do kakega nesporazuma lahko pride tu in tam, a kaj bi tisto, glavna je ideja, boste rekli, in pa dobra volja, te pa vam ne bo zmanjkalo. Vaša sposobnost vživetja v atmosfero in trenutni položaj vam marsikdaj olajša delo, toda v času, ko okoli vas ni lepega vzdušja, se vas nemir lahko prime bolj kot drugih. Zato je zelo pomembno znati ločiti zrno od plevela, pa brez kakih velikih analiz in poslušanja nasvetov s strani – raje se odzovite po občutku, ta vas ne more prevarati, še posebej, če ste se ga v preteklosti naučili slišati in upoštevati. Za finance prvi trije dnevi niso ugodni, potem pa ne bo več težav.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja