Posnel sem svoj prvi popotniški dokumentarni film

S ponosom sporočam, da sem posnel svoj prvi popotniški dokumentarni film. V bistvu sem igral glavno vlogo, večino dogajanja pa je posnel moj prijatelj, ki je tudi vrhunski snemalec in režiser. 

Dokumentarni film je nastal čisto po naključju. Z znancem sva se slučajno dobila in se na hitro dogovorila, da greva skupaj na potovanje v Bosno in Hercegovino. Sicer je bilo to krajše potovanje. Na pot sva se odpravila v petek popoldan, domov pa sva se vrnila v nedeljo pozno zvečer oziroma v ponedeljek zjutraj. 

Potovanje je bilo sicer kratko, a zato nič manj zanimivo in razgibano. Rekel bi, da sva imela zato še nekaj dodatne sreče, saj sta se nama čisto po naključju zgodila dva zanimiva dogodka. Tista bolj zanimiva je bila ta, da sva se izgubila na Kozari in naključno prišla do simpatične starejše gospe, ki živi v skromni hiški brez elektrike, “bogu za hrbtom”. Gospa nima veliko, vendar bi ti dala vse , kar ima. Res neverjetno. Več o vsem izveste, če si v celoti pogledate moj dokumentarni film. Ogledate si ga lahko spodaj ali na https://youtu.be/azdGaHW8f3E

 

Če vam je bil moj dokumentarni film všeč, predlagam, da kliknete na naslednjo povezavo https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj YouTube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev. 

Zelo vam bom tudi hvaležen, če boste v komentar na YouTubu napisali svoje mnenje o mojem dokumentarnem filmu. 

Prijazno gospo iz Kozare bom še obiskal

Prijazna gospa iz Kozare mi je podarila en liter odličnega domačega žganja. Hotel sem ji ga sicer plačati, vendar ni hotela niti slišati o tem. 

Že pri obisku gospe na Kozari sem se odločil, da to prijazno gospo zagotovo še obiščem. Že takrat sem jo vprašal, če lahko pridem kampirat k njej za kakšen dan in je odgovorila, da bo zelo vesela, če bom prišel. Glede na to, da gospa živi sama in ima prvega soseda več kot en kilometer daleč, ji je verjetno malo dolgčas in je tudi zato zelo vesela vsakega obiska. 

Jaz se tega, da bom gospo ponovno obiskal, zelo veselim. Prvi razlog je ta, ker je gospa res prijetna in prijazna in bo to zame čudovita izkušnja. Drugi razlog je ta, da je tam res zelo lepo in je veliko možnosti za pohodništvo. 

Z mano se izplača iti na potovanje v Bosno in Hercegovino

Bosno in Hercegovino obiskujem zelo pogosto in jo zato tudi zelo dobro poznam. Moj sopotnik, s katerim sva skupaj posnela ta dokumentarni film, mi je rekel: “Do sedaj sem hodil samo na bolj luksuzna potovanja, ko pa sem šel takole s tabo na potovanje, sem videl, da so taka potovanja še najboljša.”

Pred časom sem v okviru svojega projekta Potovanja s Tomažem šel za 6 dni na potovanje v Bosno in Hercegovino z Boštjanom. Kako se je imel Boštjan, izveš v spodnjem videoposnetku. 

Kako se je v Bosno in Hercegovino zaljubila moja sopotnica Sanja, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/bosna-in-hercegovina-znamenitosti, kjer najdete tudi veliko lepih in zanimivih slik.

Če tudi vas mika potovanje v Bosno in Hercegovino, imam namen v kratkem organizirati potovanje v Bosno in Hercegovino. Več o vsem si lahko preberete na www.tomazgorec.si/potovanje-v-bosno.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja