Te zanima Sirija ali Armenija z avtom?

Pred slabimi tremi smo za 1.500 evrov kupili 16 let starega Chrysler Voyagerja in se odpravili na pot. Naš cilj sta bili Turčija in Iran. To je bilo fantastično potovanje, ki ga ne bom nikoli pozabil.

Potovanje z avtom je super zadeva. Glavna prednost potovanja za avtom je svoboda. Lahko se ustaviš kjerkoli želiš, imaš s sabo več prtljage, ne izgubljaš časa z javnimi in drugimi transporti,…. Edina pomankljivost potovanja z avtom pa so čakanja in kompliciranje na mejnih prehodih.

Z avtom si želim organizirati še kakšno potovanje. Ta trenutek se mi zdi najbolša destinacija Sirija ali Armenija. Dobra destinacija bi bila tudi Maroko, vendar sem bil v Maroku že bil par let nazaj, vendar ne z avtom. Moja večna želja pa je iti za avtom do Kathmandu-ja v Nepalu.

Ker rad spoznavam nove ljudi, sem se odločil, da bom na tole potovanje v Sirijo ali Armenijo povabil še koga zraven. Predvsem koga, ki ga tako kot mene zanima podjetništvo. Če je družba prava, se ob takih priložnostih znajo roditi najboljše poslovne ideje. Seveda pa ni absoluten pogoj, da te mora zanimati podjetništvo, če se nam želiš pridružiti.

Sirija je dežela prijaznih ljudi in ima veliko kulturnih znamenitosti. Armenija pa je dežela z prelepo pokrajino, prijaznimi ljudmi,…

Če te zanima Sirija ali Armenija in bi se nam rad pridružil(a), mi piši na tomaz (afna) gorec.si ali pa me pokliči na 040 555 666. Čaka te nepozabno doživetje.

Morda bi moral omeniti, da taka potovanja niso primerna za tiste, ki so navajeni izključno na hotele z petimi zvezdicami.

5 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja