Tedenski horoskop za vsa znamenja od 22. do 29. 6. 2020

Kaj vas čaka v tednu med 22. in 29. junijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Kot da bi čutili prihajanje nevihte, boste Ovni v tem tednu precej nasršeni in občutljivi, verjetno boste reagirali tudi na malenkosti. Istočasno pa se boste tudi aktivirali in ponudili veliko idej in možnosti, kaj se da premakniti. Do tu bo vse v redu, ali pa vas bo kdo poslušal, je pa že drugo vprašanje. Veliko je že prestrašenih do take mere, da ne vedo, kaj bi, a resnici na ljubo ni niti čudno, da je tako – dezinformacij in zamegljevanja je danes v zraku že več kot pa verodostojnih novic … Kar se doma in domačih zadev tiče, boste imeli neke nove ideje in tudi odnose peljali v tej smeri, saj se bo zdelo, da bi na kakega od doslej neuporabljenih načinov lahko dosegli več kot do sedaj. V srčnih zadevah se bodo neka nesoglasja in nesporazumi izkadili bolj hitro, kot pa se so pojavili oziroma nabirali, vse skupaj boste videli drugače in bolje. V poslih, predvsem pri rojenih v tretji dekadi znamenja, bodo šle zadeve sicer bolj počasi, kot bi si želeli, a vseeno naprej.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vaša vladarka Venera je zaključila svojo tokratno retrogradno pot in se odpravlja naprej, a čez teden njenega premika še ne bo videti, učinek bo videti šele kasneje. Tako se vam bo v kakem pogledu morda zazdelo, kot da se je svet “ustavil”, vendar to porabite za malo oddiha in za zalet za naslednje tedne in podvige. Ker imate radi trdnost, vam veliko pomeni, da veste, na čem ste, s tem pa ima svet dandanes obilo težav. Čisto možno je, da se boste v teh dnevih (zlasti v drugi polovici tedna) sami prepričali, da vse skupaj sploh ni tako, kar ste vi mislili, da je. To nikoli ni prijetno, a na tem vseeno ne sme ostati. Možno je seveda, da boste zgolj otrpnili in počakali, da se poleže prah in se bo vsaj kaj videlo, bolje pa bi bilo odločiti se oditi naprej, ne da bi izgubljali čas. Pojavila se bo dilema, komu še zaupati, predvsem pri rojenih v zadnji dekadi znamenja.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ta teden za vas ne pomeni čas za napredek, saj se Merkur vse hitreje odpravlja nazaj, Venera, ki pa je v vašem znamenju, pa bo praktično cel teden “stala na mestu”. A ker ste Dvojčki najbolj prilagodljivi med vsemi, se boste znašli drugače, najverjetneje pretresli informacije še na kak novi način in hitro našli vrzel, skozi katero se bo dalo kaj profitirati. Kar se financ tiče, se potegnite nazaj, čas ni ugoden za nič na tem področju in še tisto, kar se bo zdelo obetavno ali celo “gotovo in varno”, je bolj vzeti v roke z nekaj rezerve. V poslovnih in službenih zadevah je videti v zraku veliko napetosti in živčnosti, nemara zaradi novosti ali premikov naprej, ki se kažejo na obzorju in ne vemo točno, kako se to lahko izteče. V ljubezni boste igrali na varne karte, pa tudi na čas, ta vam – z nekaj potrpljenja, če ga premorete – lahko reši kako neprijetno situacijo in pomiri strasti.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ta teden se bo za vas začel z veliko preobčutljivosti na dogajanje okrog sebe, okolico, mnenje drugih in še kaj, pri marsikaterem Raku tudi s strahovi, kaj vse se lahko še zgodi. Če ste že po naravi zelo dojemljivi in čutite utrip okolja, kot da se nekaj dogaja prav vam, potem bo to v ponedeljek in deloma v torek prisotno bolj kot sicer. Kasneje v tednu bo glede tega dosti bolje, Sonce, osvobojeno pritiskov s strani Marsa po eni in Saturna po drugi strani, bo prispevalo dovolj energije, da boste v drugi polovici tedna bolj zadovoljni s seboj in vitalni na poti, z izjemo petka, ki se vsem, ne samo vam, kaže kot dan, ki bi ga bilo morda najbolje kar prespati. K sreči bo konec tedna bolj trden, miren in predvidljiv, še posebej nedelja se kaže kot dan resnega razmisleka in nekaterih odločitev o smeri, kam naprej, ta čas še brez obveznosti ali pritiska.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Za Leve že nedeljski mrk in potem začetek tedna nikakor ne bosta pisana na kožo, kar nekaj izogibanja, čakanja in obotavljanja je videti v horoskopu, precej neznačilno za ognjevitost vašega znamenja. Potem se bo Sonce počasi izvilo iz neprijetnih aspektov z drugimi planeti ter bodo vaši koraki bolj jasni, čeprav akcija ne bo čisto taka kot navadno. Nekakšno sporočilo za vas bi lahko bilo, da se v takem času in pogojih lahko vidi, kdo je iz pravega testa in kdo se le napihuje. Če imate zobe in kremplje na svojem mestu, se vam ni bati, brez rezultatov ne boste ostali in niti zadnji ne boste, daleč od tega. Je pa res, da boste komaj pričakali čas, ko vam bo šlo spet dobro, to pa pride v tednu ali dveh. Do naslednjega vikenda pridobite prave informacije, tedaj lahko veliko pridobite. Kar se financ tiče, se lahko zgodi kaka hitrica ali napačen odziv na napetost in nujo, pa še Merkur je čisto pravšen za kako godljo, zato bodite pazljivi.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Mrk in Sončev vstop v Raka sta pri vas premaknila zavest v smeri prihodnosti in zavedanja minljivosti vzorcev, na katere smo navajeni, koronavirusna kriza pa je pred tem ustvarila dobre pogoje za tak zasuk. Ponedeljek pri tem ne bo najboljša popotnica za ta teden, saj bo preveč zavor in frustracije, češ nič se ne da narediti. Potem bo bolje, in še več: kot da bi poslušali kak nasvet, boste kooperativni in spravljivi kot že dolgo ne. Morda vas bo premaknilo spoznanje, da je atmosfera že tako polna kritiziranja, da se vas več ne sliši. Če boste dajali pozitivne in dobrohotne nasvete (po katerih svet hlepi kot še nikoli!), boste spoznali, da se da do boljše pozicije priti tudi drugače, kot ste bili vajeni. Če kdaj, potem je umetnost poslušanja pomembna v tem času, pa ni nujno, da iz slišanega sploh sledi kak nasvet. V partnerstvu se potrudite biti strpni, da si vsaj sami ne boste mogli očitati odgovornosti za kak prepir.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Tehtnice lahko v tem tednu pričakujete vsaj nekaj zastoja, predvsem na področju znanja, spoznanj in lepih namenov, in sicer zaradi različnih in nasprotujočih si informacij, ki se jih ne bo dalo spraviti v logičen red. Namesto da bi se lahko mirno pripravljali za počitnice, ki naj bi bile odmor in veselje, se boste nanje umaknili, da bi pridobili čas za umirjanje skodelic svoje tehtnice. Planiranje se bo ta čas zdelo zgolj kot lepa želja, ki mora počakati na boljše čase. Komunikacijo boste omejili na samo svoj krog ter iskali sogovornike, ki bi vam pomagali koščke mozaika sestaviti na novo. V ljubezni boste marsikatero misel, zadevo ali pa namen postavili na trdno mesto, tu večjih odstopanj ni videti. Nekoliko drugače bo v obstoječih zvezah, kjer se zvišuje nemir, s prihodom Marsa v Ovna bo vsaj za kratek čas prepih, lahko se malo pripravite oziroma pazite, da česa ne bi sprožili sami. V financah dobre priložnosti ali rešitve.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Sonce je prestopilo v Strelca, Mars pa se pripravlja na prestop v Ovna, oboje pa za vas pomeni več iniciativnosti in zagona, po drugi strani pa nekaj manj napetosti. Če spadate v tisto vrsto Škorpijonov, ki brez krize ne morejo narediti ničesar, potem se vam obeta manj uspešen čas, k sreči niso vsi Škorpijoni taki. Vaš tokratni izziv bo vplivati na dogajanje, to pa vam najlaže uspe s pomočjo informacij, po katerih hlepijo drugi, in skozi pomoč ter vodenje tistih, ki so zanj zadolženi, pa ne vedo ne kako ne kam. Merkur tu ne sodeluje najbolje, ves čas bo treba ločevati zrno od plevela. Nekateri so po naravi takšni, da komplicirajo, Škorpijoni pa ne ? včasih je ena beseda dovolj, ena poteza, da se doseže velik rezultat. Pazite pa se kopičenja nalog, lahko vas doleti kakšno opozorilo, da ste na poti k pregoretju. Fizična aktivnost, če ni pretirana, vas lahko reši stresa in kake zdravstvene nadloge.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Če bi zapisali, da vam gre vse na roke, ne bi bilo prav, tudi ko bi se dalo kaj mirno in enostavno rešiti, se pojavi kaka komplikacija. Če spadate med tiste Strelce, za katere je Ne me basat’! glavni moto, potem se ta teden skrijte v zavetišče. Preveč napetosti bo v atmosferi, da bi lahko mirno dihali. A med Strelci se najde nemalo takih, ki so iznajdljivi do take mere, da jim vsesplošen nered pomeni priložnost, saj so dobre in pozitivne informacije koristne za še tako neugodne prilike. Sreda in četrtek se v tem tednu kažeta kot odlična dneva tako za pomiritev strasti po eni in strahov po drugi strani kot za ureditev smernic za nadaljnje delo. Petek je dan za počitek, izlet, branje knjige, nič ne bo šlo dobro od rok, pa ne samo vam. – Kar se financ tiče, vas bo nekaj vodilo k razmišljanju o investiranju ali posojilom, pri tem pa pazite le na to, da se v odločitve ne bodo vmešavala čustva ali sentiment.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Nedeljski mrk je prinesel obilo nemira, saj se je zgodil ravno nasproti vašemu znamenju. Če temu prištejemo še Merkurjev obrat in možne sitnosti, ki jih vsakokrat prinaša, poleg tega pa Marsovo pripravljanje na vstop v Raka, je videti, da se bo marsikaj v tem tednu dogajalo zunaj dosega vašega nadzora, od tu do slabe volje ali živčnosti pa ni daleč. Pogled na sistem, ki smo ga bili navajeni dolga leta, se zdaj zvija od težav in ni niti najmanj jasno, kam to vodi. Vemo le, da ne nazaj, drugače rečeno, ne bo več tako, kot je bilo. To je za Kozoroge nekaj takega, kot bi njihovi hiši nekdo izmaknil temeljni ali vogelni kamen – sedaj grozi, da nič ne bo več stalo pokonci in da se bo gradnje treba lotiti znova. Če bi lahko za vse odgovarjali tisti, ki so “zaslužni” za to stanje, bi še bilo, a vse kaže, da jih nikoli ne bomo našli. Ne glede na vse skupaj se bo v tem tednu marsikdo obrnil na vas, ker boste trdni, takih pa zdaj ni veliko.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Saturn se bliža vrnitvi v Kozoroga, kjer bo prebil drugo polovico letošnjega leta, za vas pa ta čas pomeni kopičenje odgovornosti in več nalog kot prej. Marsovi zadnji dnevi v Ribah pomenijo dodaten pritisk – postavljanje z velikimi idejami trenutno ne velja, svet potrebuje praktične in uporabne nasvete ter rešitve, primerne za različne ljudi ali pa svet v celoti. Ste sposobni tega izziva? V ljubezni se kaže neki obrat, verjetno ne ravno dramatičen, vsekakor pa obrnjen naprej, tako da boste zastoje in nesporazume zlahka hitro pozabili. Morebitni zapleti v zakonu bi se morali v tem tednu umakniti, petek in konec tedna pomenita prostor za dogovor in utrditev. Potrpežljivost in občutek za okolico nikoli nista bila vaši odliki, a tokrat bi vam prav prišli kot že dolgo ne; to vam lahko prinese več točk kot vse dobre ideje, iznajdbe in intelektualiziranje. Združiti te komponente z vašo briljantno sposobnostjo poiskati drugačno, novo pot ? to pa bi lahko bil pravi zadetek!

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Mrk v Raku in Sončev vstop vanj vam prinašata več energije, več vitalnosti, vzdržljivosti in velikodušnosti, zlepa vam ne bo zmanjkalo moči in volje. V tem tednu bo do izraza spet prišla vaša velika sposobnost empatije ? razumevajoče se boste posvetili posameznikom v težavah. Pogovor in prisluh bosta vredna zlata, danes to pri vse več ljudeh šteje veliko več kot kak neposreden nasvet! Če pa za zahvalo dobite še topel pogled ali stisk roke, se boste počutili sprejete kot že dolgo ne. Za sedanje neljubo in kritično stanje seveda niste odgovorni vi, lahko pa prav vi prispevate k temu, da bo vaša okolica lažje prebrodila brozgo, v kateri se je znašel svet. – V ljubezni se kažejo spremembe, tokrat morda na tak način, da se vrača neko prejšnje stanje, prejšnja zavest, prejšnja oseba? Z nekoliko več sproščenosti in manj pričakovanj se lahko nadejate radosti in lepim trenutkom. V zakonu lahko v tem tednu pride do nenadnega dogovora o nečem, kar je problem pomenilo že dalj časa.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.