Tedenski horoskop za vsa znamenja od 17. do 24. 8. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec avgust 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 17. in 24. avgustom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Marsov položaj v ponedeljek in deloma v torek bo zelo napet in približno tako, se boste počutili tudi vi. Brez pravega razloga se bo zdelo, kot da se je svet postavil pokonci. A že v sredo in potem naprej bo drugače, bolj stabilno, morda celo predvidljivo. Izzivi bodo še vedno tu, ne pa tisti grdi občutek, da se ne bo dalo iti naprej ali pa da bo kaj narobe. Zato si pomembne aktivnosti raje z začetka preložite na drugi del tedna, tako poslovne kot zasebne. Le nedeljo ustite pri miru, ta res ne bo dobra za kaj pametnega. No, če bi se imeli namen skregati in kaj razdreti, za to bo čisto pravšnja ? Sicer, pa se občutek, kaj vse je še treba izpeljati, nadaljuje, posebej pri rojenih v zadnji tretjini znamenja. A to ni samo pri vas, preprosto je taka energija v zraku, odvisno je le, kako močno to dojema en ali drugi. Konec tedna se boste malo zamislili glede zdravja, pri čemer ni nujno, da bi šlo prav za vaše zdravje. Morda boste kaj takšnega izvedeli za koga drugega ali pa boste angažirani okoli zdravja kake druge osebe.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V veliki meri, boste imeli občutek, da sami krmarite barko in da niste odvisni od volje drugih. Ker ste že po naravi takšni, da radi veste, na čem ste, bo že kar to dovolj, da se boste počutili samozavestni in se boste lahko lotili tudi bolj zahtevnih del. Pri poslih poslušajte intuicijo. V tem tednu, je čisto možno, da se vam posreči kaka imenitna poteza, ki bi vam jo znal kdo zavidati, češ kaj vam je uspelo. Mlaj ustvarja pogoje za nov krog aktivnosti in naslednji teden bo odličen za kaj novega, tokrat pa je to treba dobro pripraviti. Pri svojem delu boste predvsem v drugem delu tedna pokazali veliko ustvarjalne zmožnosti, ne bo vam vseeno, če naj bi kaj ostalo narejeno na pol. Rezultat mora biti, boste rekli in se še bolj zagnali v delo. V ljubezni se proti koncu tedna lahko kaj na hitro spremeni. Tudi konec zveze je mogoč, a le v primeru, če si tega želite. Tu, vam navadno neželeni Uran lahko pride zelo prav.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkur ta čas strumno potuje vštric s Soncem in v prvi polovici tedna dobro povezano z Marsom, kasneje pa z Uranom. Če od povedanega kaj velja, potem gre za aktivnost, uspešnost in voljo za dobre ideje. Dolgčas vam tako ne more biti. Raje recimo, da boste naredili veliko malenkosti na čisto različnih področjih in bili na koncu čisto zadovoljni. Konec tedna se lahko zgodi kako rodbinsko srečanje, kjer bo prišlo do kake pomembne razjasnitve ali pa dogovora. Le nedelji se poskusite izogniti za take namene, kajti prenapete energije bodo v zraku in gre lahko kaj v napačni smeri. V zakonu so možne besede okrog denarja ali vrednosti nasploh, pa tudi bančne zadeve, bi lahko bile tematika. Ker to ne bo prvič, je možen cel kup stresa v tej smeri, ni izključeno, da celo pride do resnega prepira. Tudi tu velja opozorilo o nedelji, ki jo je bolje porabiti za kaj nenevarnega. V službi bo nekdo omenil vaš uspeh, vi pa se boste muzali, ker se vam ne bo zdelo, da imate kaj pri tem ?

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Po precej preobčutljivem začetku tedna bo sredi dneva več pozornosti posvečene poslovnim zadevam, utrjevanju položaja in tudi osebnemu videzu (kjer imate morda kakšno idejo o precejšnji spremembi). V drugi polovici tedna, bo v zraku nekaj nemira, a ustvarjalnega, tako da bo bolj zanimivo kot navadno. Imeli boste več stikov z ljudmi, takšnih bolj sproščenih in nezahtevnih, precej dobrodošlo v današnjih zapetih časih. Spoznanje, kako živijo drugi in kako dojemajo taisti vsakdan, zna biti zelo koristno. Kar se partnerstva tiče, je zlasti za rojene v zadnji dekadi znamenja treba napisati, da oblačnosti še ni konec, in če ste se na to vsaj malo navadili, potem vam hudega ne bo. Slabo pa je to za tiste med Raki, ki ves čas vzdržujejo neko neugodno stanje, ne da bi videli, da je mera že zdavnaj polna; če se kup prevrne ravno v teh tednih, potem bo kar precej hudo. Morda bi bilo bolje kako neprijetno tematiko previdno načeti že prej, tudi če tega ne marate, saj bi se zadeve lahko malo razporedile in ost ne bi bila tako ostra …

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Uranov položaj in povezave obetajo premike in/ali uspeh na poslovnem oziroma poklicnem področju. Čisto mogoča je kaka vaša odločna poteza, ki bo posegla v dogajanje, vse spremenila v trenutku in razjasnila, v katero smer je treba iti. Pri tem boste uporabili svoj nezmotljivi občutek, zna pa biti, da vam bo ob tem ključno informacijo posredovala oseba, ki bo raje videla, da je ne omenjate. Rojeni v tretji dekadi znamenja bodo ta teden precej pod udarom, nakopičene zadeve pretijo, da se kup prevrne. V partnerstvu ni videti slabega trenda, prej nasprotno bi se prav v dvoje lahko razbremenili ali pa celo dobili kako novo idejo za naprej. Petek prinaša nekaj idealizma v naša dojemanja, vi pa boste pomislili, kako bi bilo, če bi bilo kaj od tega tudi v resnici izvedljivo. Proti koncu tedna boste živahni in stalno v stiku s kom, ali pa boste opravili več manjših in uspešnih poti. Pri financah nekaj kaže zelo dobro, priložnost, o kateri se splača poizvedeti kaj več.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Tik pred vstopom najprej Merkurja, potem pa še Sonca v vaše znamenje, boste nemirni in razdražljivi, kar se bo vleklo nekje do polovice tedna. Potem pride četrtek, ki prinaša bolj umirjene energije, polno dogovarjanja bo in kak dober sklep, usmerjen k mirnejšemu jutri. Nekomu boste nesebično pomagali in se zdrznili šele na točki, ki bo mejila na žrtvovanje, vprašali se boste, ali je vredno. Na nedeljo, ne računajte kot na dan za oddih, raje se dogovorite za kak drugačen način preživljanja dneva in če ne drugače, se kam umaknite, tako vsaj ne bo prišlo do česa napetega. Informacije, ki ste si jih nabrali, boste zaradi enega samega spoznanja začeli gledati čisto z druge strani in naenkrat se vam bo zdelo, da razumete bistvo, ne glede na to, ali bo šlo za svetovno dogajanje, denarne zadeve ali pa odnose. V zakonu morda vse ne bo najbolj jasno, ampak bo zato zadosti razumevanja in potrjevanja, da se boste imeli dobro.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Če je prejšnji teden, kar se Venere tiče, pomenil nekakšen “prazen tek”, bo tokrat drugače. Ideje bodo prehitevale druga drugo in imeli boste kar izbiro dobrih korakov. Dve področji življenja sta v vašem horoskopu zadnje čase precej na udaru, dom in varnost po eni ter planiranje prihodnosti na drugi strani. In če se glede tega počutite nelagodno, bo tokrat počasi bolje, tako da boste naprej lahko pogledali z več miru v duši, saj to ne bo več stresno povezano z vprašanji denarja, varnosti, pripadnosti in podobno. V partnerstvu vsaj prvi del tedna ne bo spokojno, prej je možno, da bo prepiha veliko, zato je bolje malo umiriti konje in pričakovanja, morebitne pogovore in dogovore pa pustiti za soboto, ko bo pravi dan za to, ali pa celo za kasneje. Podoben časovni prerez velja tudi za denar ? v drugi polovici tedna je boljši čas za finančne poteze kot pa v prvi. V službi boste presenetljivo učinkoviti, marsikdo bo začudeno gledal.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Za začetek tega tedna zapišimo, da se raje držite nazaj, kajti Mars bo prva dva dneva toliko napet, da lahko prinese kako večjo težavo, pa če gre za službo in odnose v njej, promet ali pa zdravje. Po sredi se bodo vrtinci postavili v neko logično razmerje in lažje boste obvladovali stvari, pa tudi več naredili. Pojavile se bodo neke misli o prihodnjih korakih, pa tudi pogled v prihodnost nasploh. Iskali boste osebe, ki bi z njihovo pomočjo lahko odšli naprej, rešili kak problem ali pa našli svoj kompas za prihodnje čase. Zna biti, da se konec tedna pojavi (ali pa vrne po dolgem času) kak prijatelj, ki vam je nekdaj ključno pomagal, in veseli boste idej, ki jih prinaša s seboj. V zakonu je videti svetle barve in dobro voljo, morda kak preskok v razpoloženje, ki ga že dolgo niste občutili. Če bi rekli, da boste kot v sedmih nebesih, bi bilo verjetno preveč vzneseno, a bistveno drugače ne bo.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Sedanja omejujoča situacija se dotika praktično vseh, pri čemer pa nekateri vse skupaj doživljajo z manj stresa. A Strelcev je med slednjimi malo, saj omejevanja ne marate že po naravi, če pa pride do čisto sistematičnega omejevanja, tako kot zdaj, je toliko slabše. Kot izhod si lahko najdete druženje ali se oborožite z dobrimi informacijami, a kaj, kot tudi tega danes ni v obilju. Tako se je treba obrniti na polja, ki vam sicer ne prinašajo veselja ali pa se jih izogibate, to pa je vzpostavljanje reda, urejanje, tudi pospravljanje. A naj vam gre to še toliko na živce, se vprašajmo, ali se ne boste nekaj bolje počutili tudi v primeru, ko bo balkonska ograja končno lepo prebarvana in za povrh še popravljena vrtna vratca. Tudi male stvari nam lahko prinesejo radost in zadovoljstvo in ne samo širni svetovi. Podobno kot pri turizmu, kjer zdaj skoraj po sili spoznavamo, da je tudi Slovenija lepa, mar ne? Še ne dolgo nazaj nam niti Grčija niti Turčija nista več zadostovali, treba je bilo iti še kam dlje, na novo ?

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Planeti, ki vedrijo in oblačijo pri vas, bodo večino tedna povezani bolj neugodno, tako da “zelo lepega vremena”, kar se zvezd tiče, ravno ni videti. A ker ste Kozorogi že navajeni, da zadeve ne tečejo gladko in da se je treba bolj potruditi oziroma izboriti, vam tudi tokrat hudega ne bo. Prej nasprotno, z malo stisnjenimi zobmi boste izpeljali vse, kar si boste zastavili. Sredi tedna se v Devico preseli Merkur, dva dni za njim še Sonce, to skupaj pa vsekakor prinaša veliko mero razbremenitve, morda tudi kake razbremenilne ali pa razveseljujoče informacije. V ljubezni in partnerstvu je scena pripravljena za kako novost ali pa prijetno, ugodno spremembo. Morda nov odnos, tak, da “zažge”, morda pa kaka sprememba, ki ste si jo morda želeli, a se je zdela nedosegljiva ? do sedaj. V zakonu morda dogovor na kaki čisto drugačni osnovi, in to takšen, da bo omogočal dobro nadaljevanje ali pa razrešitev dosedanjih, navidezno prezapletenih zadev. Tudi pri financah bo šlo ta teden z manj skrbmi kot navadno.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Uranove tokratne povezave so zelo dobre, usmerjene predvsem na področje dela, službe, urejanja, skrbi in podobno. Posebej za kake starejše zadeve oziroma naloge, pa tiste, ki so vezane na dom, domače obveznosti, pa na skupnost, tu lahko naredite kaj res dobrega, še najbolje je videti možnost, da s kakim takim projektom zaključite kako zgodbo, ki se vleče že dalj časa. Rojenim v tretji dekadi znamenja je treba tu napisati, da bodo ta teden doživljali precej drugače od drugih Vodnarjev, kajti v njihovih horoskopih je videti nakopičen stres, zna biti, da zato, ker stvari niso reševali sproti. A tudi to se bo čez teden oslabilo oziroma popravilo. Le z nedeljo ne imejte kakih velikih načrtov, saj bodo tedaj dnevne energije hudo napete in lahko še tako lep načrt splava po vodi. Kar se financ tiče, je dobro vse početi bolj počasi in postopoma, morda tudi z nekaj tipanja in občutki, hitrica ali pretiravanje pa naj ostaneta za kdaj drugič.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Na začetku tedna morda še ne v toliki meri, a najkasneje v sredo bodo planetarne energije v vašem horoskopu postavljene tako, da se vam ni bati ne neuspeha ne zastajanja in čakanja “na boljše čase”; sami boste naredili, kar bo treba. Prihodnost vam bo (morda še najbolj rojenim v zadnji dekadi znamenja) povzročala nelagodje, nemara tudi stres, a tudi to bo v drugi polovici tedna dosti bolje. V srčnih zadevah bo pestro in predvidoma prijetno. Če se prav v tem tednu najde kdo, ki bo pospešil vaš utrip srca, ne bo nič čudnega. Še več, energije bodo precej magnetično privlačne. Vse se bo zdelo lepo, čeprav tudi čisto drugače kot navadno. Kar se financ tiče, bodite v ponedeljek in torek previdni, da se ne zgodi kaka nesreča ali sprevid, potem bo manj nevarnosti. Kar se obračanja denarja ali investicij tiče, je ta teden kor nalašč za kako odlično potezo, morda enkratno priložnost. Tudi če ste že tik na tem, da bi kak denar vrnili in se razbremenili, boljših energij na nebu za kaj takega še lep čas ne bo.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.