Tedenski horoskop za vsa znamenja od 10. do 17. 8. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec avgust 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 10. in 17. avgustom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ta teden bo imel vaš vladar Mars pri svojih prizadevanjih ves čas podporo Sonca. Energije in kreativnosti vam zato ne bo manjkalo, se pa morajo zlasti rojeni v tretji dekadi znamenja dobro zavedati, kako uporabljati to energijo, da ne bi prišlo do konfliktov, nesreče ali poškodb. Mars je namreč sočasno v zalo slabih aspektih s tremi težkimi planeti v Kozorogu, in ker se počasi pripravlja na svojo retrogradno pot, bo v takih odnosih še nekaj mesecev. Frustracije ne bo manjkalo, treba bo malo prilagoditi želje in težnje. To, pod črto povedano, ne pomeni avtomatsko samo slabih časov, tudi uspehi in zmage so možne, a lahko pa ne bo. A ker ste Ovni po naravi borci, ob previdnosti pri tem, kar počnete, ne bo hudega. Malo si nabrusite rogove pa naj pride, kar pride … Na ljubezenskem področju je v horoskopu videti nekaj prerekanja, toda za vas bi se morali obračati na bolje. Malo seveda popazite na prehitre izjave. V zakonu bo precej bolj mirno, morda celo malo dolgočasno.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Tako Venera kot Uran, planeta, ki sta z Bikom ta čas najbolj povezana, bosta na začetku dajala občutek, da se bo dalo ta teden dobro voditi in kontrolirati, a se bo najkasneje v sredo vse nekako razkadilo, zna biti, da se boste počutili, kot da stojite sredi križišča brez oznak. Tako boste konec tedna bolj na silo kot iz kakega praktičnega vzgiba poskusili napraviti čim več, da si ne bi mogli očitati stanja na mestu; tudi nedelja bo verjetno šla za to. Marsikaj pa bo šlo bolj z besedami kot z dejanskimi potezami. Poskusili se boste osloniti na sorojenca ali sorodnika, pa ne bo imel ali ideje, kako pomagati, ali pa časa za to. V službi in pri poslih miru ni, stalno je na pomolu kaj novega in ves čas se bo treba prilagajati. Iz rok vam lahko čisto po nepotrebnem ? recimo zaradi nepazljivosti ali pa brezskrbnosti ? spolzi denar, zato pazite, kaj počnete z njim. V komunikaciji boste srečali navdih, morda kaj napisali ali pa želeli deliti lepo še z drugimi. Še posebej z mlajšimi bi lahko imeli tokrat veliko veselja.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Počasi vam stalno preklapljanje iz ene zadeve na drugo in tretjo in nazaj že načenja živce. A če bi si morda radi malo odpočili ter se pripravili za naprej, potem ta teden še ni čas za to. Po eni strani boste imeli občutek, da ste na konju in da je z vami vse v redu, po drugi strani pa bo vse več informacij, da nečesa ne delate prav. Že prva dva dneva bosta in dinamična in zvečine neprijetna, v veliki meri tudi zaradi stalnega hitenja in puščanja stvari narejenih na pol. Sreda prinaša nekaj več stabilnosti, porabite jo za to, da malo zapolnite “luknje” v vašem delu in zmanjšate zaostanke. Četrtkovo stresno dopoldne boste poskusili kompenzirati z veliko besedami in vsak nekaj uspešnimi dogovori, konec tedna pa bo aktiven in končno malo bolj konstruktivno naravnan. V besedah in poteh boste prehitri in lahko pride do škode. Vaše razmišljanje o jutri je ta čas iztrgano iz časa, sedaj imate preveč opravka z nalogami tu in zdaj. Pustite načrtovanje za kdaj drugič.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Začetek tedna za vas ne bo najboljši, saj sta ponedeljek in torek videti kot precej napeta, zna biti, da bodo zahteve, ki prihajajo na vaš naslov, zelo velike. Sreda prinaša nekaj umiritve razmer in tokov, pa ne toliko v smislu brezvetrja, ampak kot vaše lastno prizadevanje, da vas težave ne bi spravile s tira. Potem boste konstruktivni, ne hitri, zato pa bolj zanesljivi; še kdo drug se zna zgledovati po vas. Finančna situacija ni videti pereča, saj če drugega ne, boste imeli vse pod nadzorom. Res pa je, da na tem področju v tednu, ki se odpira pred nami, ne sme biti hitrih in premalo premišljenih potez, saj boste tako samo izzvali probleme. Odnosi doma oziroma s starši se nekako postavljajo v prvi plan, a ta teden kake razrešitve dilem še ni videti; to pride kmalu, brez skrbi. V zakonu oziroma partnerstvu bistveni novosti ni videti, in če je tam oblačno, imejte pri sebi dežnik, saj jasnine zdaj še ni, predvsem težki planeti v Kozorogu se bodo morali malo “poboljšati”, to pa zahteva čas.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V vašem horoskopu je videti zadosti energije in prepričanosti vase, da bi to lahko zadostovalo za dobro napoved tega tedna. No, če bi bilo vaše življenje odvisno samo od vas samih, ne bi bilo težav, vitalnosti in kreativnosti vam nikakor ne manjka in tudi kompas kaže v pravo smer. Nekaj več težav vam povzročajo drugi, morda zato, ker ne dohajajo tempa ali pa se ne znajo prilagoditi zahtevam časa. Z nekaj potrpljenja vam bo uspevalo zadržati kurz, drugi pa bodo cenili vašo trdnost in pripravljenost vleči voz, čeprav morda s figo v žepu, češ tako se mi bolj splača. Morebitno nelojalnost svojih bližnjih boste kaznovali, a poskusite ne biti preostri. S financami zna priti do neke preizkušnje, kjer bo situacija na prvi pogled veliko boljša kot pa dejansko, zato velja nekaj previdnosti ali pa uporabite svojo intuicijo. V ljubezni bi znalo biti zelo lepo, še posebej, če imate na vidiku kak dopust ali potovanje v dvoje, malo ven iz tega sveta običajnosti.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Najboljši način vašega delovanja ta čas bi lahko bilo zadržano in previdno delo od zadaj, brez velike pozornosti drugih. Obenem bi bilo dobro imeti čim več časa za dober razmislek o potezah. Neke informacije se bodo zdele kot kragulj med piščanci – iz čistega neba pridejo, vznemirijo vse in potem se hitro spet poleže. Če kaj ni dobro ob tem, potem je to reagiranje na hitro – možnost napačne odločitve je velika. Pojavilo se bo neko vaše znanstvo iz preteklosti, ki pa ne boste vedeli, kaj početi z njim. Konec tedna je dober za konkretne načrte in tudi poteze, ki vodijo naprej. Kar nekaj vaše pozornosti bo zasedlo finančno gibanje, predvsem tuji ali pa skupni denar, morda partnerjev. Kaj hudega ni videti, a boste veliko razmišljali o tem, kaj še lahko pride, to pa se Devicam navadno ne izplača, ker si sami potem stkete večjo težavo od resnične. Srčne zadeve rojenih v zadnji dekadi znamenja bodo bolj vetrovne, vi pa si boste morda ustvarili in razvijali neko svoje mnenje, da se vam ne bi bilo treba ubadati z vsemi temi banalnostmi in nepotrebnostmi.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venera se giblje v dobri smeri, a bo v tem tednu večidel brez pomoči drugih planetov in se boste zato morda v kakem trenutku znašli v dilemi, ali je pravzaprav prav, kar počnete. Tehtnice znate videti obe plati medalje in vam bodo naloge in možne poti jasne, a tudi omejitve, do katerih lahko pride in zakaj. Akcija bo zato več ali manj ostala na drugih, vi pa se boste vrteli okoli in poskušali doseči, da bi bilo čim manj prepira in hrupa. Pazite na vse papirje, s katerimi prihajate v stik, predvsem na podpisovanje dokumentov. V zakonu zlasti rojenih v zadnji dekadi znamenja ni vse lepo, zna biti, da se boste kmalu soočili s posledicami nabranih težav. Sreda je v tem tednu najboljši dan za umiritev skodelic vaše Tehtnice (in tudi strasti), saj potem sledi nekaj dni konstruktivnega in uspešnega dela, predvsem za končanje česa že prej začetega so časi zdaj odlični. V ljubezni bo ta teden zelo pestro, tako vroče bo kot tudi hladno.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Včasih je pisanje horoskopa zanimiva in zabavna stvar, tokrat pa vsaj v vašem primeru ni. Ob vsej zavesti o tem, da lahko astrologi kaj sprožimo, naj rečem kar na začetku, da je ta teden lahko ključen za vas, a na žalost ne po dobrem, ampak po slabem. Oba vaša vladarja, tradicionalni Mars in moderni Pluton, bosta tokrat na vrhu svoje napetosti, in če vemo, da Škorpijoni v veliki meri delujete kot kak vulkan, potem boste v tem tednu kar blizu tega, da zavore popustijo. Nadzor nad svojimi reakcijami že dolgo ni bil tako potreben, kot bo zdaj. Seveda to ne pomeni, da mora priti do kake katastrofe, a to je v največji meri odvisno kar od vas samih in od previdnosti ter taktnosti, kolikor ju premorete. Če boste namreč zmogli kanalizirati nabrane napetosti na druga področja, lahko prav nasprotno v tem tednu naredite kak tak uspeh, da se boste vsi čudili, tudi vi. V službi nekaj ne bo šlo v redu, vi pa boste dosegli, da se to ne bo poznalo. In spet pridobili nekaj točk.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ni videti, da bi vam šlo zdaj slabo, morda boste malo preveč živčni. Ob vseh nakopičenih frustracijah in “resnicah” ste Strelci še posebej vznemirjeni, saj se zavedate, kako enostavno bi lahko vse bilo, da bi lahko bilo bolje. Le prave informacije je treba imeti, predvsem pa poslušati nasvete. Tu pa se zatakne. V zraku je preveč strahu in nelagodja, da bi ljudje lahko poslušali in zaupali. To, da imate pri roki dobre nasvete prav vi, počasi postaja nepomembno, izkušnje gor ali dol – da le kaj piše na spletu, pa je takoj merodajno! Za seboj boste vlekli neke zamere ali odnose iz preteklosti in jesen je pravi čas, da enkrat za vselej opravite s tem. Dnevi od četrtka naprej so za trdnost takšne poti in potrebne odločitve najboljši čas. Nedelja, ki bi naj bila dan za oddih, se v vašem horoskopu kaže kot zelo napeta, morda v navezavi na teden, ki prihaja. Morebiti bo šlo za družinske finance ali pa početje nekoga drugega, ki nima občutka za okolico.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Po eni strani čas, ki omogoča prodorne korake naprej, po drugi pa nuja po ogledu za nazaj, ali je bilo vse narejeno tako, kot mora biti, da se vam s tem ne bo treba več ubadati – nekako tako bi se dalo na kratko opisati teden, ki se odpira pred vami. Kozoroge napovedi, da vse ne bo šlo tako gladko, ne morejo spraviti s tira, vi ste tega že vajeni. Zato tudi ne boste obupavali nad neprijetno perspektivo, ampak boste zavihali rokave in se lotili dela. Vaša prodornost zna za seboj potegniti še druge, sami pa ste itak prepričani, da se voz da potegniti iz blata ter da nobena situacija ni toliko slaba, da se ne je bi dalo popraviti. S problemi, seveda, a vseeno. Čez čas se bo izkazalo, kako prav ste imeli. S starši lahko pride do kake napetosti, a bodite previdni – če se to zgodi, potem to ne bo neka prehodna zadeva, ampak se zna razvleči čez celo jesen, zato pazite. V srčnih zadevah bodo neke besede močno dvignile temperaturo, tudi zato, ker bodo nepotrebne.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Nekako je videti, kot da ima hudič mlade. Povrh vseh napetosti na nebu se zdaj obrača še Uran, vaš vladar. Kot bi vse nekako kazalo, da se naprej ne bo dalo iti. Morda celo drži tako – če je za letos “na programu” rušenje starih vzorcev (v kar nam ravno ni treba dvomiti), potem je za to potreben čas in trojica močnih se je že zbrala v Kozorogu, da dokonča pozimi in spomladi začeto delo. Za novosti in prebijalske ideje torej še ni čas, vprašanje je torej, kaj početi ta čas, nekako do novega leta. Horoskop kaže, da bi bilo za začetek najbolje narediti kaj koristnega zase na področju odnosov z drugimi, dogovarjanju in sklepanju zavezništev, še zelo prav vam bodo prišla. Toda tokrat se boste v sodelovanju in nasploh komunikaciji z drugimi znašli v precepu, kaj narediti. Najenostavneje bi bilo zaloputniti vrata in pustiti druge, naj se znajdejo, kakor vedo in znajo. Na srčnem področju bo nekaj zablestelo, vendar pa je čisto mogoče, da lepo ne bo trajalo dolgo.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Če ste imeli velike načrte za ta teden, bo šlo bolj slabo od rok, dosti bolje se boste odrezali pri vsem, kar bo zahtevalo trenutni odziv in obvladovanje sprotnih zahtev. Imeli boste sicer kar veliko dela, a na področjih, ki vam niso všeč ali pa na njih niste dovolj dobri, kot na primer pospravljanje, čiščenje, arhiviranje, rutinska skrb za nekoga ali nekaj. Ne pravega navdiha ne povratnih informacij o tem, ali delate dobro, ne bo, zato se boste morali zanesti na lastni občutek. Ta pa je v tem tednu videti odličen, marsikatero situacijo vam lahko reši, tudi čisto po sreči. Ta čas je odličen za delo na sebi, za meditacijo, posvečanje tako sebi kot drugim, tudi kako žrtvovanje za kak cilj vam bo šlo dobro od rok. Doma je videti veliko podpore, radi se boste vračali tja. Glede financ velja skrajna previdnost, Mars je (in bo žal še nekaj časa) zelo napet do planetov v Kozorogu. Zna biti, da bo kaj nujnega, vi pa boste mogli storiti koraka ali pa boste imeli kaka opozorila, da bi bilo bolje počakati.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja