Imate kakšno vprašanje na temo podjetništva, osebnostne rasti ali ljubezni? Vprašaj Tomaža!

Zadnje čase dobivam veliko sporočil svojih sledilcev, v katerih me sprašujejo različne stvari. Največ vprašanj je na temo podjetništva, veliko jih v zadnjem času dobivam tudi na temo osebnostne rasti in ljubezni. 

Ker sem s časom vedno zelo na tesnem, žal ne morem vsem odgovoriti tako, kot bi želel. Če bi želel vsem podrobno odgovoriti, bi pol svojega delovnega časa porabil samo za to. 

Sem se pa odločil, da bom odgovarjal na vaša vprašanja, če mi jih boste zastavili javno. Tudi odgovarjal bom javno. Na ta način lahko moj odgovor pride prav še komu drugemu, ne samo tistemu, ki mi je vprašanje zastavil. Seveda nudim tistemu, ki bo vprašanje zastavil, popolno anonimnost. Njegovo vprašanje bom sicer javno objavil, zagotovo pa ne bom nikjer objavil njegovega imena in priimka. Razen, če bi to oseba izrecno želela. 

Prepričan sem, da vam lahko s svojim nasvetom zelo pomagam na področju podjetništva, saj imam na tem področju največ izkušenj, kar dokazujejo številne reference in poznanstva, kot je na primer tale: www.tomazgorec.si/spremenil-mi-je-zivljenje.

Kar se tiče področja osebnostne rasti in ljubezni, sicer nimam nekih bogatih izkušenj, nekaj pa jih kljub temu imam. Kar se tiče osebnostne rasti, je moja referenca ta, da mi je uspelo doseči to, da sem danes zelo srečna oseba. Pa nisem ena tisti oseb, ki ves čas govori, kako srečna je, v resnici pa je čisto v “kurcu”. 

Kar se tiče ljubezni, vam lahko povem kakšno “modro,” kaj ne smete delati, da ne boste ostali sami tako kot jaz. Če bi bil še enkrat mlad, bi si svojo življenjsko pot začrtal povsem drugače. Več o tem sem napisal v članku, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/ce-bi-bil-se-enkrat-mlad.

Prepričan sem tudi, da lahko dam moškim kakšen dober nasvet za osvajanje. Čeprav sem že dolgo samski, sem “preizkusil” že kar nekaj žensk, zato mi ta tema ni tuja. 

Pa tudi kakšni ženski lahko dam dober nasvet glede ljubezni. Že od nekdaj opažam, da ženske nimate pojma o tem, kakšno žensko si moški zares želimo. Seveda enako velja za moške. Sam bi bil zelo vesel, če bi mi bilo nekoč razkrito, kakšnega moškega si ženske želite. Samo naj mi o tem ne govori ženska, okužena s feminizmom. Ta bi povedala tisto, kar se ji zdi prav in ne tisto, kar imate ženske v podzavesti. 

Za konec naj še povem, da nisem eden tistih, ki bi zelo glasno razglašal, da je moje poslanstvo pomagati ljudem, v isti sapi pa pozabil povedati, da jim bom to svoje svetovanje zelo drago računal. Pripravljen sem vam brezplačno svetovati, ker to delam iz veselja. Pa tudi zato, ker se zavedam, da bom imel od tega tudi sam koristi. Iz vsega tega se bom tudi jaz veliko naučil, spoznal bom ljudi, ljudje bodo spoznali mene, moj blog bo imel več obiska, … Skratka, korist bomo imeli vsi. 

Vaše vprašanje mi pošljite na tomazgorec@gmail.com, ali preko spodnjega obrazca.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja