Ženska s svojim obnašanjem določi, kakšnega moškega bo dobila

Večina žensk je bila že velikokrat razočarana nad moškimi (ali pa obratno, lahko bi rekli, da so nekatere ženske tudi močno razočarale moške), zaradi tega si bodo verjetno težje našle partnerja. Na nek način, si bomo vedno priklicali v svoje življenje podobnega partnerja, kot smo ga imeli prej in ponavljali enake napake. Veliko žensk, ima tudi napačno predstavo o moških, da iščejo samo sex, kar pa ni ravno tako. Moški, si želijo imeti ob sebi čutečo žensko, z veliko ljubezni, nežnostjo in odprtim srcem za različne pogovore (komunikacijo).

Ženske, se ne zavedajo, da s svojim obnašanjem določajo kakšnega moža bodo dobile, ali si ga nekako priklicale v svoje življenje. Prav tako, imamo močnejše emocije kot moški, zaradi tega lahko tudi bistveno več uživamo, ali pa trpimo. In kadar smo srečne, so srečni vsi okoli nas, ko pa trpimo, trpijo prav tako vsi okoli nas. Že v naši naravi nam je bilo dano, da smo rade preskrbljene in zadovoljne. Naša zavest, pa je lahko tako močna, da lahko vplivamo na druge ljudi (mislim na našo miselnostjo). Ženske, si želimo biti varne, zato vsaka ve, kakšnega moškega si želi, bo na prvem mestu iskala varnost in šele nato vse ostalo. Ženske rade veliko govorimo in realiziramo, pri tem pa si želimo, da nas moški velikokrat samo posluša. Po naravi, smo zelo predane, a samo nekomu, ki nas bo spoštoval, cenil in resnično ljubil.

V primeru, da tega ne dobimo ali se zadeve ohladijo, bo povsem verjetno, da bomo odšle v topel objem k nekomu drugemu, moški pa bo začel varati in bežati od doma. Pomembno je, da se zavedamo kako delujemo, eni in drugi in prav je, da delamo na osebnostni ravni. Ko delamo na sebi in se ukvarjamo sami s seboj, nas okolica in njihove govorice ne bodo zanimale, temveč bomo ubrali svojo lastno pot. Trenutno, je v naši sodobni družbi nastalo to, da sta se vlogi popolnoma zamenjali. Pomembno bi bilo, da se ponovno zavemo vsak svojih vlog (zenska-jin in moška-jang energija). Ali pa se malo ozremo nazaj v preteklost in vidimo kdo so bile prave boginje (mislim na ženske).

Sicer pa, o odnosih bi lahko govorili neskončno in si izmenjavali mnenja.. Pomembno pa je, da se znamo pohecati vsak na svoj način in da sprejmemo humor kot popestritev v vezi ali zakonu. Pomembni so prav tako objemi, poljubi (koliko smo si lahko naklonjeni), pa pri vsem tem, ne pozabiti na kakšna nagajiva sporočila.

Ne bodite “drama-queen”

Moški sovražijo dramo. Na živce jim gredo ženske, ki naredijo sceno iz nič. Bodite preproste. Ni absolutno nikakršne potrebe po ustvarjanju drame. Bodite umirjene v sebi. Pokažite svoja čustva, vendar ne bodite ves čas na višku viharja in ne ustvarjajte težav, ki jih ni.

Tale članek sem napisala na osnovi Tomaževega članka z naslovom Kakšno žensko za resno zvezo si želimo moški, v katerem je Tomaž nas ženske pozval, naj še me povemo, kakšnega moškega si želimo.

Sem Jasmina Čufurovič in na osebnostni in duhovni rasti delam že kakih 15 let.. Pri vsem delu na sebi, sem spoznala, da se ljudje lahko premaknemo iz svoje cone udobja kadar si želimo in napredujemo pri vsakodnevnem življenju. Ponujeno nam je bilo, da smo prišli na svet in obenem se je potrebno soočati veliko z izzivi, kateri nam pridejo na našo pot. Pri vsem pa je pomembno, da ne obupamo.

Zato pogumno in NEVER GIVE UP!!!

Veliko zanimive in koristne vsebine najdete na moji spletni strani https://mindpower.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja