Tedenski horoskop za vsa znamenja od 28. 9. do 5. 10. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si preberete horoskop za mesec oktober 2020 na www.tomazgorec.si/horoskop-oktober in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ veliki letni horoskop za leto 2020 za vsa znamenja.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 28. septembrom in 5. oktobrom 2020? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Kaj nam napovedujejo zvezde za mesec oktober?

V spodnjem video posnetku si poglejte astrološko napoved za mesec oktober 2020.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Marsove povezave so ta čas prav pesniške in obenem odlične, če si želimo vojne, napetosti, po možnosti krvi, za kake mirne in preudarne poteze pa bo treba počakati kak drug čas. Preveč hotenja, preveč strasti ? tako bi lahko na hitro ocenili teden, ki se odpira pred vami. Z obratom Jupitra se nekoliko popravljajo možnosti in zna biti, da vas bo ? zlasti to velja za rojene v zadnji dekadi znamenja ? zgrabilo, da naredite kaj večjega ali pomembnega. Vnaprej je treba reči, da nič v tem tednu ne bo šlo ne zlahka ne samo od sebe ? zavihajte rokave in se oborožite s čim! Ob vsem boste imeli časa tudi za prijatelje in pa za planiranje prihodnjih korakov, glejte le, da bodo vsaj približno prizemljeni, sicer vas nihče ne bo hotel poslušati. V partnerstvu je prehodno videti nekaj vznemirjenja, a si ne belite glave zaradi tega, čeprav po drugi strani niti ignoriranje ni dobra opcija. V ljubezni lahko pride nekaj novega, osupljivega, takega za globoko zajeti sapo.

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Morda še največje neravnovesje vašega tokratnega horoskopa je v tem, da vsebuje tako potenciale za premik naprej in navzgor (kaj vse je še treba narediti!) kot tudi strah pred lastnimi potezami, češ lahko pa mi ne uspe. Zelo verjetno je, da se boste naposled na silo pomirjeno držali nazaj in ne naredili nič ali pa vsaj ne veliko. Po stari ljudski (ki še kako velja prav za vaše znamenje) “kamor je šel bik, pa naj gre še štrik” si boste morda rekli “priložnosti so že itak zapravljene, kaj naj zdaj” ter počakali, da se poleže prah, obenem pa razmišljali o prihodnjih korakih. Pa vseeno je poslovno in službeno področje tisto, kjer se da napraviti več, ne sicer v vidu zmage ali kakega velikega uspeha, lahko pa vam uspe, da bodo drugi bolj cenili vaš prispevek kot vi sami. Kar se samostojnosti tiče, bodo vaši tokratni koraki verjetno precej odvisni od sodelovanja drugih. Če se da, se v tem tednu ne pogovarjajte o nepremičninah, dediščini in kakih starih zadevah, saj je zelo mogoče, da se odprejo kake stare zamere.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Pogosto lahko rečeno, da čim več je dogajanja, tem bolj Dvojčki cvetite. Ta teden ne bo izjema. Ne glede na vse prestrašene, hiteče in prezaposlene ljudi okrog boste povezovali in delili informacije, ki jih bodo pomirjale. Vaš vladar Merkur pa ta čas leze iz ene neprijetne povezave v drugo. Napetosti z Marsom ne pomenijo neuspeha, le bolj napeto bo šlo vse skupaj. Konec tedna se bo že navezal z Uranom, kar ne bo dosti bolje, morda bo okoliščina, ki lahko prinese največ koristi, ta, da se boste zadev lotevali drugače in pa prej kot drugi. V službi in pri poslih se vam lahko kaj dobro izteče, morda tudi zaradi tega, ker se kdo drugi obotavlja ali pa ne ve natančno, kaj storiti; vi seveda vedno “veste”, kajne? V ljubezni bo to pot močno aktiven Uran ? kot bi sedel tam in skrbel za zgago, se lahko kaj nenadoma spremeni, bodisi na slabo bodisi na dobro, le tako ne ostane, kot je bilo doslej ? Kar se financ tiče, si boste zdaj počasi upali planirati kakšno večjo aktivnost v prihodnje.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Kadar pride do tega, da pada z vseh strani in ni videti, kdaj bo konec neurja, se ljudje radi povlečemo nazaj in trudimo ne izpostavljati dežju ali strelam. Raki tu niste nikakršne izjeme, zato se večina rojenih v tem občutljivem znamenju v času, ko gredo vse stvari “narobe”, drugače in predvsem nepredvidljivo, najraje potuhne in počaka, da mine. Boljše reakcije na ta turbulentni čas verjetno ni, zato v horoskopu tudi ni videti kake večje prizadetosti spričo dogajanja. Pri poslih se boste zelo trudili in niti ne ostali brez rezultatov, le da jo bodo bolje odnesli tisti, ki so “na pravi strani”, pa če vas to jezi ali pa ne. Kar se financ tiče, se zaradi neljubega vpletanja Urana držite nazaj le toliko, da ne naredite česa premalo premišljeno, saj v primeru treznega pristopa iz horoskopa ni videti, da bi vam šlo slabo. V ljubezni bo pestro, tudi kak prepir bo lahko v zraku, toda razreševanje prestavite za kak teden, tokrat se zapleti ne morejo dobro končati.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Teden pred nami bo naporen tudi za vas, pa če ste še tako močni. Pričakovanja bodo zelo velika, vaše zmožnosti pa so kljub vsemu omejene, saj ne morete sami na ramenih odnesti celega sveta. Kar se odgovornosti tiče za nastalo stanje, pa naj gre za družbo v celoti ali pa vašo ožjo situacijo, ne bo nejasnosti, vse se ve, kdo bi moral postopati drugače. Poskusite ne kritizirati tistih, ki so se trudili zaman ali ob vsem vloženem znoju ne uspeli narediti tistega, kar bi morali, atmosfera je prenapeta že brez tega. Če je mogoče, zastopajte trdna stališča in v skladu z intuicijo vsaj malo potegnite voz, izkazalo se bo, da je smer prava. Ko se bo premaknil, ga bo naenkrat pomagalo vleči veliko ljudi. V ljubezni bo vreme jasnejše, tam ne bo toliko neznank, počutili se boste sprejeto, mirno in varno. V zakonu je videti nekaj malega preobčutljivosti na samem začetku tedna, najbrž pa nič takega, kar bi lahko skalilo vaš notranji mir.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Če se vam spričo vseh silnih informacij in dezinformacij kak trenutek zazdi, da bi se najraje kam umaknili, potem se ne ustrašite, saj z vami ni nič narobe. Zavest o tem, kaj vse je narobe in kje bi se dalo kaj popraviti, da bi sistem deloval bolje, ne bo dovolj. Izjasniti se bo treba, postaviti na eno od strani. In če se boste ukvarjali s tem, kdo bi moral kaj narediti, pa ni, oziroma kdo sedaj bo, potem ne boste prišli nikamor. Planeti v Kozorogu počasi spreminjajo zavest množic in vzorci, na katere smo lahko prisegali desetletja dolgo, se počasi, a neustavljivo selijo v muzeje in spominske knjige. Počasi je jasno, da se časi, ki smo jih bili vajeni, ne bodo več vrnili. Torej bo treba stvari početi drugače, četudi ta hip še ni jasno, kako. A brez panike, vse še pride. Je pa v vašem tokratnem horoskopu videti tudi mirnost besede in preudarnost, mnogim boste pomagali prebroditi težave. Pri financah se zanesite nase, če je to le mogoče.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Zna biti, da vas bo v tem tednu preveval občutek, da vse nekako stoji oziroma da se nič ne da premakniti naprej. Kot vse se da tudi to jemati zelo relativno ? takšno stanje vam vendar prinaša možnost, da postavite na svoje mesto vse tisto, kar čaka na pravi čas oziroma na kako minutko rezerve, tokrat pa imate na voljo kar par dni ? Precej vam bosta nagajala Sonce in Uran s svoji neusklajenim odnosom, saj prinašata možnost napak zaradi hitrice in premalo premisleka o potezah, pa tudi je mogoče, da boste kaj hoteli doseči zelo na silo ali pa iz povračilnih, maščevalnih vzgibov. Kar se ljubezni tiče, bodo želje večje od realnih možnosti, morda bo prisotne tudi preveč rožnate barve. Pri novih ljubeznih je zelo verjetno, da se bosta med seboj mešala pojma ljubezni in prijateljstva ? ali je to še prijateljstvo ali je že kaj več? Kar se financ tiče, je predvsem na začetku tedna velika možnost kake prehitre reakcije ali pa pristanka na neko premalo preverjeno ponudbo.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

V tem tednu boste bolj kot navadno na udaru tudi Škorpijoni; tako Plutonov kot Marsov položaj sta vse prej kot dobra. A glej ga, šmenta, na vas to kot da ne bi delovalo – kolikor je zmeda večja ali pa strah, tem bolje se počutite, to je kar nekako pravi čas za vas. Ponedeljek ni najboljši dan za podjetnost ali zmage, saj bo Luna obotavljiva, pa varne korake bo zahtevala pa take stvari, a že od torka naprej bo šlo dobro. Precej bi vam koristila zmožnost hitrega reagiranja na spremembe okoliščin, kar trenutno ne deluje najbolje, je pa res, da boste trdno zastavljene stvari izpeljali, pa naj stane, kar hoče. Na finančnem področju se vam lahko izteče po vaših željah, ni videti tveganja ali nespametnih odločitev. V partnerstvu vam bo v izobilju nagajal Uran, vsega bo, od preobčutljivosti (predvsem druge strani) do prekucuških predlogov, kako bi lahko bilo bolje (in bolj mirno – ?!), toda če so se doslej zadeve pripeljale dovolj v slabo, je možna tudi prekinitev.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Kljub precej napetosti med planetarnimi odnosi bi moral biti za Strelce ta teden kar ugoden, saj so neugodni planeti postavljeni v polja, ki niso ključna, pa tudi vaš vladar Jupiter se počasi odpravlja naprej in omogoča nekaj uspešnih korakov, preden se bo spet trdneje povezal s Saturnom, Plutonom in Marsom. Tako bi bilo dobro, če bi teh nekaj tednov izkoristili za kak premik naprej ali navzgor ali pa vsaj za počiščenje delovne mize za nazaj. Veliko boste razmišljali in tuhtali, vsaj v prvi polovici tedna pa bi bilo dobro ne reagirati čisto na vse, da si ne bi ustvarili kakih novih front. Podobno velja za ljubezenske odnose in tudi vzdušje v zakonski zvezi ? pamet in previdnost v roke, pa bo vse v redu. Če imate v ljubezni kaj skritega, se potegnite par korakov nazaj, zna tudi kaj priti na dan. Glavnino vašega časa bodo zasedli stiki in odnosi z drugimi, marsikaj koristnega boste potegnili iz njih, se obenem malo razbremenili in izvedeli kaj novega.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Obračanje Saturna in Plutona v direktno smer v vašem znamenju, in to v enem samem tednu, to je vsekakor težak zalogaj tudi za kamen, se pravi tudi za vas Kozoroge. Tega ni treba brati kot “joj, kako bo to vse skupaj grozno”, raje zapis vzemite kot neke vrste pokritje, vsaj za primer, če kaj ne bi šlo po planih. Oba planeta sta namreč tako počasna, da njun obrat traja tudi teden dni ali več, kar pomeni, da se z Zemlje zdi, kot da stojita na mestu, posledično pa se tistim, ki imajo njun močan vpliv v osebnem horoskopu, ne dogaja nič kot le težave zaradi ne-akcije. Če bi vam uspelo zmanjšati pritisk zaradi odgovornosti, potem bi s preostankom horoskopa lahko živeli čisto mirno. Torek in sreda ter konec tedna so dnevi, ko lahko naredite kaj pomembnega, morda dokončanje kake naloge ali pa start česa novega, še posebej zaradi gibanja Lune, ki bo konec tedna prinašala veliko vitalnosti in ustvarjalnosti v vaše življenje.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Kaj napisati Vodnarjem, ko pa je njihov horoskop tako poln čisto različnih pokazateljev, to je zdaj vprašanje. Drugi vas bodo motili ali iritirali, namesto da bi z njimi lahko sodelovali in naredili več, imeli boste tudi občutek, da se vse obrača proti vam. Zelo veliko vam bo pomenilo, kaj si drugi mislijo o vas, zato se boste trudili izboljšati sliko (morda malo podobno slonu v trgovini s porcelanom). Pri financah boste imeli precej srečno roko, pa tudi za vsak problem boste vedeli, kako se ga da rešiti, in to boste povedali vsem, ki bi jih to utegnilo zanimati. A s toliko v eter spuščenih informacij ni vrag, da se ne bi kje prijelo, si boste mislili. Precej pestro, lahko priznate. Ne bo se vas dalo ustaviti, rinili boste dalje, prepričani, da je na koncu te čudne poti vseeno uspeh. V enem od prijateljstev je možen preobrat, in to na bolje, morda po tem, ko ste ga že odpisali. V srčnih zadevah piha ugoden veter, pazite le na preobčutljive reakcije ene od strani.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ribe ste neverjetna bitja. Imamo vas za navdahnjene, idealistične in neulovljive in navadno ni daleč od tega. Niti tokrat ne bo ? medtem ko večina sveta obupuje, išče izhode, trpi, se odreka in še veliko tega, Ribe na vse skupaj gledate, kot da bo na koncu vse dobro, še več, optimizem vlivate tudi drugim. S takim odnosom in tudi z nekaj malega pomoči vladarja Jupitra, ki se zdaj že pomika naprej, se pravzaprav lahko lotite česarkoli, pa vam ne bo spodletelo, če se le vmes ne postavi kaka zelo neugodna okoliščina. Vaše poslovne poteze bodo izrazito usmerjene naprej, na informacije, ki bi govorile proti temu, se ne boste ozirali. V srčnih zadevah bo do izraza prišla vaša občutljivost, zna biti, da boste čisto po nepotrebnem reagirali na kako malenkost in si povzročili sitnosti ali slabo voljo. Finančni segment je še vedno pod udarom (še najbolj pri rojenih v tretji dekadi znamenja), a za sproti se bo našlo. Če imate le priložnost, se dobro naspite in si odpočijte, energijo boste še  kako potrebovali.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja