60.000 – krat hvala!

Iskrena hvala za 60.000 všečkov na moji Facebook strani, ki jo najdete na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo. Hvala vsakemu posebej! Hvala, vam za vse všečke in komentarje. To, da me spremljate mi res veliko pomeni. Obljubim, da se bom v prihodnje še bolj trudil, da vam na moji Facebook strani predstavim še več lepih krajev, lepih videoposnetkov in slik.

Ne bom se trudil samo na moji Facebook strani, ampak tudi na mojem Instagram profilu, ki ga najdete na www.instagram.com/tomazgorec. Na svojem Instagram profilu, objavljam lepe slike iz mojih potovanj in tudi kakšen videoposnetek se najde. Zadnje čase objavljam veliko videoposnetkov na mojem Youtube kanalu, ki ga najdete na www.youtube.com/user/tomazgorec/videos. Na moj Youtube kanal je naročenih 9.750 oseb. Če še niste naročeni, prosim, da se naročite, da mi uspe priti do 10.000 naročnikov.

V zadnjem času, imajo videoposnetki, ki jih objavim na moji Facebook strani zelo veliko število ogledov. Malo je takih videoposnetkov, ki imajo preko 100.000 ogledov.V zadnjem času, je bil najbolj gledan videoposnetek, ki sem ga posnel na tržnici v Indoneziji. Videoposnetek ima kar 146.000 ogledov. Če si ga še niste ogledali, si ga oglejte spodaj.

Moj drugi najbolj gledani videoposnetek, je pohod do plaže Zlate na otoku Krk. V videu sem lepo predstavil celo pot in vmes kaj povedal. Na koncu, pa je tudi moja sopotnica povedala kako je bilo. No, sopotnica ni bila ravno najbolj navdušena, kar se tudi vidi v videoposnetku. 

Za konec, naj omenim še videoposnetek, za katerega sem dobil največ kritik. Tema videoposnetka je, da starejši moški, hodijo na Filipine iskati mlade in lepe Filipinke. Poglejte si ta video spodaj. Je zanimiv, tako za moške, kot za ženske. 

Kako hodijo starejši moški na Filipine iskati mlade in lepe Filipinke, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/filipini.

Še enkrat hvala za vse!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja