Panorama Glamping Visole

Iščete dobro idejo, kam iti na počitnice ali na krajši oddih? Če ste ljubitelj narave in imate radi mir, se boste zagotovo imeli super v Panorama glamping Visole, ki se nahaja v Slovenski Bistrici. Prepričan sem, da se bo tukaj imel super prav vsak. Prva stvar, ki jo moram pohvaliti v Panorama Glampingu, je mir. To je prava nastanitev za tiste posameznike, ki potrebujejo sprostitev in si želijo uživati v miru. Še najbolj pa je nastanitev primerna za pare, ki si želijo doživeti malo romantike. Namreč, tale glamping hiška, je kot ustvarjena za zaljubljence. Imeli boste popolno zasebnost, noben vas ne bo motil. Predlagam, da si ogledate zgornji video posnetek in se sami prepričate, kako se boste imeli tukaj res lepo. 
 
Ceno in proste termine lahko preverite na https://bit.ly/panorama-glamping.
 
V hiški imate veliko  zakonsko posteljo, mizo,  stole in ogromno detajlov, ki bodo vaš romantični oddih popeljali na nov nivo. Hiška, ima tudi teraso s prečudovitim razgledom. Že zjutraj, ko se boste zbudili, boste lahko opazovali čudovit razgled skozi velika balkonska okna. Na terasi, imate visečo mrežo, v kateri boste lahko ležali,  se sončili in sproščali. 
 
Dodatna posebnost Panorama glampinga je ta, da imate zraven hiške zaseben jacuzzi, v katerem se boste lahko ohladili  v vročih poletnih dneh. Jacuzzi ima tudi možnost funkcije masaže, katera bo poskrbela, da boste še bolj sproščeni. Razvajanje v jacuzziju, bo popestrilo vaše romantično doživetje. V hiški, imate na voljo brisače in posteljnino.
 
Seveda, moram omeniti, da ob nočitvi dobite tudi zdrav domač zajtrk, katerega vam lastnica prinese kar k vaši hiški.
 
K glampingu Panorama, spada tudi manjša lesena hiška, v kateri izvajajo apiterapijo. Apiterapija, je uporabljanje čebeljih pridelkov, s katerimi ohranjamo in izboljšujemo naše zdravje. Apiterapija poteka tako, da se uležemo v to leseno hiško za eno ali dve uri in vdihujemo zrak iz čebeljih panjev, kar pozitivno vpliva na naše zdravje, počutje, pljuča in krepimo imunski sistem. Ta način zdravljenja je zelo priporočljiv za ljudi, ki imajo obolenja pljuč. Apiterapijo sem poskusil tudi sam. Vonj čebeljih panjev, je bil res prijeten in po terapiji sem se dobro počutil.
 
Kako je videti ta lesena hiška za apiterapijo, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.
 

Če se boste odločili za oddih v Panorama glamping Visole, se lahko od tukaj odpravite, na kar nekaj zanimivih izletov. V nadaljevanju, bom naštel samo nekaj najbolj zanimivih.
 
Lahko se podate na izlet na Črno jezero, ki se nahaja med Osankarico in Tremi kralji. Je umetnega nastanka in veliko približno 50 hektarjev. Do jezera najlažje pridemo, če začnemo pot pri Domu na Osankarici. Sprehod bo trajal približno eno uro. Pri jezeru se boste spočili in uživali v neokrnjeni naravi.
 
Obiščete lahko tudi Bistriški vintgar. Je naravna vrednota, ki skriva številna znamenitosti. Skozi njega je speljana učna pot, ki je dolga približno 6 km ter traja približno 3 do 4 ure hoje. Ob poti, si lahko ogledamo slap Šum, ki je visok okoli 13 metrov, slap Žleb, ki meri 6 metrov in ostale znamenitosti: Rimski kamnolom, Ančnikovo gradišče, Lorbekovo domačijo ter ostanke žag in mlinov. 
 
Lovrenška jezera  se nahajajo med Roglo in Ribniškim Pohorjem. Lahko si ogledamo jezerca po leseni stezi, katera nam omogoča, da hodimo po suhem in ne po močvirju. Na začetku barja, se nahaja razgledni stolp, ki nam odpira pogled na Lovrenška jezera.
 
V zadnjem času, pa je zrasla tudi Pot med krošnjami, ki se nahaja na Pohorju. Pot je dolga 1043 metrov in je speljana med smrekami, vije pa se do 20 metrov visoko. Po poti, imate adrenalinske in poučne postaje, na koncu pa imate kar 37 metrov visok stolp, ki vam ponuja prečudovit razgled po Pohorskih gozdovih in na dolino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja