Seminar Smiljana Morija toplo priporočam vsakomur

Človek se uči vse življenje! Tisti, ki misli, da vse zna in ve, v resnici ve in zna zelo malo.

Jaz na razne seminarje hodim že kar nekaj let. Skoraj vsak seminar mi da kar nekaj novih idej in znanja, kar mi pride zelo prav in na poslovnem in na zasebnem področju. Poleg znanja in idej mi seminarji omogočijo, da spoznam cel kup novih ljudi.

V soboto 3.11. sem obiskal seminar z naslovom Prebudite zmagovalca v sebi, ki ga je vodil Smiljan Mori. Seminarja sem se že prej zelo veseli, saj sem vedel da bo zanimiv, koristen in aktiven.

V osnovni in srednji šoli sem vedno sedel v zadnji vrsti, kar sem kasneje ugotovil, da ni bilo najbolj pametno. Da ni najbolj pametno sedeti v zadnji klopi so pokazale tudi moje ocene v šoli, ki so bile vedno zelo slabe. Ker sem sedaj malo bolj pameten kot sem bil v najstniških letih, se na seminarjih vedno usedem v prvo vrsto. Tudi na tem seminarju sem se.

Smiljan Mori je na seminarju pokazal, da je izreden motivator, poznavalec psihologije, odličen predavatelj,… Seminarje, ki jih vodi Smiljan Mori toplo priporočam vsem, ki jih poznam. Še posebaj prav bodo prišli tistim, ki jim motivacija in samozavest dela težave. Pa tudi tisti, ki z motivacijo in samozavestjo nimate težav boste prišli na svoj račun. Na se seminarju sem srečal ogromno uspešnih, samozavestnih in zelo motiviranih ljudi.

Na začetku seminarja nam je Smiljan obljubil, da bomo šli iz seminarja bolj zadovoljni, kakor smo na njega prišli. Svojo obljubo je držal.

Na seminarju sta bila še dva moja prijatelja in ena prijateljca. Piko na i za še bolj popolen vikend, je dala ta naša prijateljica, ker nas je povabila k sebi domov v Prekmurje. Imeli smo se super! Odlična hrana, dober žur, zanimivo Prekmurje,… Res popolen vikend!

V Prekmurjuje dober žur!

4 komentarji

  1. Prekmurci so znova dokazali, da je gostoljublje res beseda, ki je nastala v njihovih krajih. Dobra družba, dobra hrana in pijača, dobri ljudje še enkrat. Se je pa še enkrat več izkazalo, da ne glede na dogodke, ki so okoli nas, v pravo veselje nas spravijo ljudje, ki so poleg nas.

    Sicer pa – Hm…. bolj ko gledam na sliko, bolj se mi zdi, da nekdo manjka….. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja