Tedenski horoskop za vsa znamenja od 5. 10. do 12. 10. 2020

Kaj vas čaka v tednu med 5. in 12. oktobrom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Kaj nam napovedujejo zvezde za mesec oktober?

V spodnjem video posnetku si poglejte astrološko napoved za mesec oktober 2020.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Neka zanimivost se kaže v tokratnem horoskopu, in sicer ta, da bi lahko imeli neprimerno več uspeha, če bi se znali vsaj malo prepustiti in sprostiti oziroma če bi delovali malo bolj od zadaj ali od strani, ne pa se silili v prve vrste. Seveda vaš Mars tega ravno ne podpira, kajti boj velja, a je po drugi strani možno tudi to, da bo nekdo “od zgoraj” vaša silna prizadevanja polil z mrzlo vodo in vas ustavil – ne zato, ker ne bi hoteli ali delali dobro, ampak zato, ker bo v zraku drugačen interes … Merkurjev obrat vam bo v naslednjem tednu prinesel neke vrste upočasnjevanje ali pa celo zastoj, čisto mogoče pa je, da se bo nekaj od tega dalo zaznati tudi že sedaj, zato bodite pozorni na dogajanje ali pa na ‘drobni tisk’ v izvajanju tistih, ki so na vaši poti pomembni. Malo se pozanimajte za svoje zdravje, saj je zlasti v prvem delu tedna možno, da vas nekaj zaskrbi, in najslabše je, če ne vemo, ali to nekaj je ali nič ni.

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Uran v vašem znamenju se bo ta teden soočil z ustavljajočim se Merkurjem na drugi strani horoskopa, kar bo malo spremenilo ravnovesje na tehtnici “jaz ali drugi”, predvidoma v vašo korist. A na začetku tedna se bo bolj opazil vpliv Lune, ki se bo mudila v vašem znamenju, kar pa navadno pomeni veliko subtilnost in občutljivost, tudi včasih dojemljivost za vplive od drugod, nakar bi se vas dalo zelo zlahka prepričati v kaj. V službi je videti nekaj dobrih prebliskov, pa ne bo ostalo samo na tem, lahko bi dosegli kaj večjega. Žal pa bo to le enkraten uspeh, za kaj bolj trajnega bo treba počakati na kake bolj podpirajoče zvezde. V odnosih s sodelavci in/ali podrejenimi bo prišlo do nekega nesporazuma, nejasnosti ali pa celo izigravanja, kar zna na koncu tedna pripeljati najprej do poskusa dogovora (petek), potem pa do ostre akcije, če do dogovora ne bi moglo priti. Zelo veliko se boste v tem tednu ubadali z odnosi, pa naj gre za partnerstvo, otroke ali pa brate, sestre in druge sorodnike, celo sosede.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjeva retrogradnost vedno znova najboljše preglavice prinese merkurijancem, Devicam in Dvojčkom. Zdaj, ko je stvar pred vrati, kajti Merkur se bo obrnil v naslednjem tednu, je treba zato “spet enkrat” paziti, kam dajete papirje in s kom se kaj pogovarjate, da ne bi bilo bodisi napak bodisi drugih neprijetnih situacij, ki potem zahtevajo toliko nekega popravljanja, opravičevanja, razlaganja … Seveda je to še najbolj odvisno od posameznega primera oziroma osebnega horoskopa, a vseeno tokrat prav polje reda, urejenosti, rutine in navad tisto, ki bo najbolj na udaru. Recimo v smislu: ali je to, kar vedno počnem, tudi v resnici v redu početi? Torek in sreda se tu zdita precej občutljiv čas, četrtek napet, petek sproščajoč, sobota in nedelja pa bosta intenzivna dneva, nikakor ne kak čas za počitek, tako kot je to običajno. Ustvarjalnosti boste pokazali dovolj, za dobre ideje pa je najboljše mesto služba, saj jih bodo tam najbolj cenili. Razmišljali boste o tem, kako priti še do več denarja.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Nekaj razpetosti med zdaj in jutri je videti v vašem tokratnem horoskopu. Najraje bi ostali na mestu in bodisi počakali, da nekaj, kar vam ni všeč, mine bodisi celo uživali v brezdelju ter se bolj ukvarjali s kakim konjičkom. A po drugi strani je videti nujo po korakih ali pa vsaj planiranju korakov naprej, morda vas bo k temu pripravila kaka okoliščina ali pa kaka prijateljska oseba, nemara kdo, ki ima vpliv. Pri poslih in v službi se boste zelo trudili, morda celo malo preveč, da bi vas le priznali, s tem pa lahko ustvarite kako neprijetno situacijo ali manjši spor. Rojeni v tretji dekadi znamenja boste v razkoraku z avtoritetami, slabo pri tem pa je, da boste skoraj gotovo mislili, da so naperjeni proti vam, četudi bi vam drugi zagotavljali, da to ne drži. V srčnih zadevah bo šlo bolj po majhnih korakih, kar pa je boljše od prehitevanja ali pa forsiranja odnosa. Morda pa se vplete kaka prijateljska oseba in bo potem na obzorju čisto drugačno ravnotežje.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Morda še najbolj poudarjeno polje vašega tokratnega horoskopa je poslovno in službeno, morda bolje reči, polje, kjer se lahko opazijo vaši uspehi ali pa izboljšuje vaš ugled. Z Uranovim položajem in povezavami, ki jih tvori, je možen kak nenadni uspeh ali pa korak k osamosvojitvi oziroma neki samostojni akciji, ki prinaša uspeh. Vsaj na začetku tedna bo s tem povezan močan čustveni moment, kar vas lahko tudi zanese v kako neželeno smer. A s pomočjo drugih, na primer podrejenih ali sodelavcev, bo najverjetneje vse v redu. V petek bo tako prišla priložnost za kak kratek oddih in pogled na opravljeno, preden vas doletijo energije sobote in nedelje, ki bodo spet zelo močne, ustvarjalne in napete. Tudi v partnerstvu lahko pride do kakega pomembnega dogodka ali celo preobrata, v skladu s planetarnimi postavitvami prej pozitivnega kot nasprotno. – Prihajajoča jesenska “garnitura” virusne nadlege naj bi prinesla več razmisleka o čuvanju svojega zdravja in varnosti, če naj bi jo zvozili dobro.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Vaš vladar Merkur se pripravlja na zadnjo letošnjo retrogradno sekvenco svoje poti, to pa pogosto prinaša kake zaplete, nesporazume, izgube informacij ali papirjev oziroma kake druge sitnosti. To zahteva od vas več pozornosti kot navadno, kar pa v tem težavnem času niti ni tako slabo, saj vam potem ni dano toliko misliti na vse te zdravstvene informacije, ki jih je medijski prostor namenoma prepoln. Do zastoja lahko pride v odnosih s sorojenci, sorodniki ali sosedi, še posebej v primeru, če bo tema kakor koli povezana s financami, vrednostmi ali morebitno razdelitvijo, čigavo naj bi bilo kaj. Pri vse tem bodite zelo previdni in premišljeni, saj ni videti, da bi bili vi v odnosu ta čas močnejši, lahko celo kaj izgubite. Je pa iz horoskopa tudi moč razbrati, da se boste precej ukvarjali z zunanjim videzom oziroma podobo, ki naj bi jo videli drugi. Morda boste zamenjali garderobo ali pa se odločili za izgubo kakega kilograma oziroma ga celo že tudi dosegli.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Vaša vladarka Venera vsaj v prvi polovici tedna ne bo v dobri “koži”, potegnjena je nazaj, in če že ne “razmišlja” o tem, kako ji je hudo, pa bo čakala, da se glede nečesa ‘spusti prah in se bo dalo videti pravo situacijo in odločiti’. Vsekakor to za vas ni kdo ve kako aktiven in uspehov poln teden, res pa je, da vam to ne bo všeč, saj se bodo zaradi tega drugi silili pred vas. V partnerstvu še naprej zgago povzroča slabo postavljeni Mars, a v torek in petek se bo glede tega dalo napraviti kaj dobrega, morda vsaj malo pomiriti stvari ali pa se dogovoriti za naprej v obojestransko korist. Za soboto in nedeljo ne planirajte česa takega, saj za skladne stvari ne bo dobra atmosfera. – Merkurjevo upočasnjevanje vam lahko prinese preglavice v denarnici, raje svoje poteze (in izdatke) preverite trikrat kor dvakrat. V službi je možen nesporazum z avtoriteto, nekdo drug bo moral posredovati, če naj bi bile stvari razumljive obema stranema.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Glavni tok energije je v tokratnem vašem horoskopu videti na relaciji jaz – drugi. To lahko pomeni zakonca, partnerja, poslovnega partnerja ali druge nasploh, med drugim tudi v smislu javnosti, če je v vašem življenju pomembna. Težava se kaže v tem, da bodo ti ‘drugi’ nekako močnejši ali pomembnejši, medtem ko boste samo nekako zastajali, ne dohajali ali pa boste imeli kake zadržke. V službi lahko – zlasti pri rojenih v zadnji dekadi znamenja – pride do ostrih situacij, kjer ni nujno, da boste zmagovalec, ta teden je lahko tudi nasprotno, zato je dobro oceniti svoje in tuje moči. Sreda in četrtek sta glede kakršnih koli sporov še najbolj neugodna, zato se pazite. Povezava Jupitra s Soncem vam daje možnost regenerirati se, poskrbeti zase, vzeti si nekaj časa za osebnostno rast ali meditacijo ter si na kakega od načinov napolniti baterije – sicer s slabim občutkom, da potem bolj nekdo drug skrbi za stvari, a vseeno.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Jupitrov obrat naprej in njegove dobre povezave bodo rezultirale v vaši pripravljenosti iti naprej, pomagati, svetovati, biti aktiven in koristen. Trojica planetov v Kozorogu vas sproti trezni in miri, saj bi sicer lahko prišlo do tega, da ne veste točno, kje je meja, in naredite kaj nespametnega – v dobri veri, kako delate prav. V službi je videti neka pričakovanja, bodisi vaša bodisi do vas s strani drugih, ki pa vsaj v prvem delu tedna ne bodo mogla biti realizirana in lahko pripeljejo do močne frustracije ali pa do kakega spora. Posebej v odnosih s sodelavci ali pa podrejenimi, če jih imate, bodite previdni in taktni, nadrejeni ta čas ne predstavljajo velike težave za vas. Čisto mogoče je, da boste dobili kako drugo nalogo od vaše običajne zaradi izostanka kake druge osebe. V zakonu oziroma partnerstvu se neki tok dogajanja upočasnjuje, morda komunikacija malo bolj peša kot prej, ne bi bilo čudno, če bi se ena od strani povlekla nazaj, najverjetneje zaradi kakega strahu.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Če odštejemo torek, dan za številne male spremembe in korake v kako drugo smer od običajne, ter petek, ki bo pomenil možnost oddiha v vsem hitenju, potem bo šlo čez ves teden bolj na trdo. Ker ste tega v glavnem kar navajeni, ni videti, da bi ta čas smatrali za neuspešen, bodo pa rezultati po eni strani drugačni od pričakovanega, po drugi pa bodo poželi neko odobravanje, češ kako ji/mu to uspe v tako težavnih časih. A pri vsej moči in prepričanosti se boste morali v primeru, če bi se kje zalomilo, za kak nasvet ali pomoč, obrniti na druge, kar vam nikoli ni všeč. Malo vas bo tudi strah, da bi ti drugi kako stvar uredili čisto v redu, pa še ne bodo si pustili soliti pameti, vi pa bi tako izpadli kot ne dovolj dobri. Zato se boste pač toliko bolj potrudili. – Doma je videti neke oblake, morda v odnosih z avtoriteto, verjetno očetom, ali pa lahko tudi z otrokom, zaradi istega vzroka, avtoritete. V ljubezni bo živahno, nepredvidljivo in zanimivo, ne bo čisto po vašem okusu.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Dokaj razgiban in uspešen teden se odpira pred vami, vsaj tako kažejo planeti. Razkorak boste čutili med službo in spremembami, ki se obetajo tam, na eni ter domom oziroma domačimi temami na drugi strani. Horoskop kaže, da bodo tokrat potegnile te slednje, pa če bo šlo za starše, otroke, varnost ali pa posest. Zna biti, da se boste morali odločiti o čem pomembnem, pa precej na hitro. Drugi del bo glede tega minil bolj mirno, verjetno bo treba še dokončati in kaj popraviti, kar je bilo namenjeno oziroma začeto. Pri tem je treba opozoriti na soboto in nedeljo, ki bosta zelo napeta in se je za tedaj treba dobro pripraviti, če naj ne bi kdo izbruhnil zaradi nakopičenih napetosti. Veliko bo tudi nasploh novih, tudi nepričakovanih informacij. Z nekaj diplomacije (ki ni vaša močna plat) pa tudi z malo pomoči pravih prijateljev se boste morda začasno izvlekli, vendar bo ostal priokus, da neke zadeve niste zmogli speljati sami. Začnite planirati, kaj boste spremenili, a tukaj hitenje ne bo prišlo v poštev.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Kot bi se vam vsi glavni slabi planetarni vplivi izognili, boste tale teden prebili precej dobro, vendar še najbolj v primeru, če z drugimi ne boste premočno povezani, vsaj kar se žrtvovanja, smiljenja, služenja in brezrezervne pomoči tiče. Največ dogajanja v tem tednu se bo dogajalo v vaši hiši odnosov in komunikacije, kar prinaša stike, izmenjavo informacij in izkušenj, morebiti kako kratko potovanje, verjetno tudi številne manjše spremembe. Zna biti, da pride do kakega obrata v odnosu s sorojenci/em, pri čemer ni izključeno nekaj malega treznjenja, potem pa bo situacija bolj jasna in mir v hiši. V partnerstvu je v prvi polovici tedna predvidevati bolj zatišje kot ne, potem pa bo šel trend k nekemu dogovoru na drugačen način kot doslej. Petek bo dan za postoriti kaj doma ali za nazaj, kajti sobota in nedelja boste najbrž preveč intenzivna za kako rutinsko početje in mir v glavi. Bolj bo veljalo, da boste tedaj počeli ali pa načrtovali večje stvari.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja