Možnost sem imel iti v resničnostni šov Ljubezen po domače 2023

Veste, da bi lahko šel v resničnostni šov Ljubezen po domače 2023?

Veliko ljudi sicer misli, da so resničnostni šovi velika neumnost, čeprav jih na koncu gledajo vsi. Priznam, da imam željo iti v resničnostni šov že od leta 2007, ko je bila na sporedu prva sezona resničnostnega šova Big Brother. To željo sem imel predvsem zato, ker bi želel sam sebe testirati, kako bi zdržal vse te psihične pritiske. Ko vse skupaj gledaš po televiziji, se ti zdi čisto enostavno in sebe vidiš kot zmagovalca, če bi bil seveda udeležen. Ampak sam se zavedam, da to ni niti približno tako enostavno. 

Nekje pred pol leta me je prijatelj vprašal, če bi šel v Ljubezen po domače 2023. Moj odgovor je bil seveda pritrdilen. Res bi se ga udeležil, da vidim, iz kakšnega testa sem. Poleg tega se zadnji dve leti resno ukvarjam z objavo videoposnetkov na mojem Youtube kanalu in bi mi prav prišla dodatna prepoznavnost. Kljub temu, da se na Youtubu izredno trudim, mi število naročnikov le počasi narašča. Zagotovo spadam med slovenske Youtuberje, ki objavijo največ videoposnetkov. Če si želite pogledati moje videoposnetke, me na Youtubu najdete pod Tomaž Gorec. 

Prijatelj mi je rekel: ”Poglej, uredil ti bom, da boš šel v oddajo Ljubezen po domače, samo, da si mi ne bi potem slučajno premislil.” Zatrdil sem mu, da si zagotovo ne bom.

Pred kakšnim mesecem, ko sem bil še na potovanju na Tajskem, mi ta prijatelj pošlje sporočilo in napiše, da me bodo iz šova Ljubezen po domače poklicali, ko se vrnem s Tajske. Čeprav prijatelju sprva nisem verjel, da mi bo to res uredil, sem takrat videl, da bo morda pa res nekaj iz tega. In tega sem bil zelo vesel. 

Še isti oziroma naslednji dan sem se pogovarjal z eno osebo, ki mi je kar blizu. Navdušeno sem se ji pohvalil, da grem v Ljubezen po domače 2023. Od tega človeka sem pričakoval spodbuden odgovor v smislu, kako super priložnost je to, ampak odziv je bil ravno nasproten. Ta oseba mi je rekla, da bom z udeležbo v šovu naredil sramoto sebi, očetu, mami in celi družini. S tem mnenjem se sicer ne bi popolnoma nič obremenjeval, ker se z nobenim ne. Problem je bil le v tem, da mi je ta oseba omenila očeta in mamo. Začel sem razmišljati, ali bi se oče in mama res počutila slabo, ker bi me vsi gledali na televiziji in bi jim sosedje ter znanci to omenjali. Kakor ju poznam, navdušena ravno ne bi bila.

Kljub temu, da sem z očetom že leto in pol skregan ter se ne pogovarjava, sta oče in mama edini osebi, katerih mnenji mi pomenita veliko. Oče in mama sta mi namreč dala ogromno. Skoraj vedno sem imel skoraj vse, kar sem si zaželel, “preseraval” sem se z denarjem, ki sta ga onadva težko zaslužila. Ko sem bil mlad, sem bil velik Casanova. Dobil sem skoraj vsako žensko, ki sem jo hotel, ampak največjo zaslugo za to imata ravno oče in mama, ker sta mi omogočila, da sem imel dober avto, motor, da sem hodil na potovanja in bil vedno lepo ter veliko bolje oblečen kot vsi ostali. Tako da mami in očetu dolgujem zelo veliko in res si ne bi želel, da se slabo počutita, ker bi jaz bil v resničnostnem šovu Ljubezen po domače 2023.

Seveda se resničnostnemu šovu nisem želel odreči zaradi očeta in mame. Nekako sem verjel, da jima bom pred začetkom to že tako predstavil na način, da ne bosta razočarana. Imel sem tudi podporo brata in hotel sem ga prositi, da bi staršem povedala kar skupaj. On bi mojo odločitev namreč lahko podprl s kakšno pozitivno besedo, s tem pa bi starše znal prepričati, da moja udeležba v šovu ne bi prinesla nič slabega, temveč prej dobrega.

Nekega dne pa nato res pokliče gospodična iz resničnostnega šova Ljubezen po domače in me vpraša, kdaj bi lahko prišli k meni domov. Povem ji, da bi najraje videl, da ne bi prišli k meni domov, saj živim pri starših, ki pa ne bi najbolje razumeli, zakaj sodelujem v šovu Ljubezen po domače. Prijazna gospodična na drugi strani mi je rekla, da se lahko dogovorimo tudi kako drugače in da me bo še poklicala. 

Kako se je vse skupaj nadaljevalo in zakaj me ne bo v resničnostnem šovu Ljubezen po domače 2023, si poglejte na spodnjem videoposnetku. 

Opozoriti vas moram, da najbrž še nikoli prej nisem bil pred kamero tako jezen in slabovoljen. Tako da mogoče kdaj rečem kakšno neprimerno besedo ali se malo preveč razjezim.

Po nekaj dneh sem imel na mojem Youtube kanalu na to temo še oddajo v živo, ki si jo lahko pogledate, če kliknete tukaj.

Preberite si resnične zgodbe iz mojega življenja:

Moja prva punca me je hitro zapustila

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala 

Ko sem se delal norca iz nje, bi vse naredila zame, ko sem se zaljubil v njo, me je pustila

Kako sem izgubil nedolžnost

Nisva bila za skupaj, ampak je bila lepa kot boginja, zato nisem mogel oditi

Zakaj si želim iti v Ljubezen po domače 2023?

Zato, ker bi se rad preizkusil v enem resničnostnem šovu, da vidim, kako bi mi šlo. Ali bi zdržal vse psihične pritiske ali pa bi se mi na neki točki zmešalo in bi vse poslal nekam v tri ...?

Ali se mi izplača sodelovati v Ljubezen po domače 2023?

Moje mnenje, da se mi izplača sodelovati v tem resničnostnem šovu, saj bi to bila zame odlična preizkušnja, pridobil bi na prepoznavnosti in mogoče bi dobil celo ljubezen svojega življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja