9 najbolj branih člankov v letu 2019

V letu 2019 sem bil kar priden s pisanjem člankov za moj blog. Napisal sem jih kar 81, ker je nekajkrat več, kot sem jih napisal leta 2018.

Moj cilj je sicer bil, da bi vsak dan napisal en članek, vendar pa se je ta cilj pokazal za malo preveč optimističnega. Tako da je zdaj moj cilj, da vsak mesec napišem 20 člankov oziroma 240 člankov v enem letu.

Z obiskom mojega bloga sem v zadnjega pol leta zelo zadovoljen. Vsak mesec moj blog obišče več obiskovalcev. Decembra ga je obiskalo več kot 60.000 različnih obiskovalcev.

Najbolj brani članki na mojem blogu v letu 2019 so bili naslednji:

1. Moj idol Zvone Šeruga me blati in žali po Facebooku

Daleč najbolj bran je bil članek, ki je nastal na osnovi Facebook objave mojega idola Zvoneta Šeruge. Sprva sem bil jezen, ker se me je Zvone Šeruga lotil na malo grd način. Kasneje pa sem bil vesel in mu celo hvaležen, da mi je naredil toliko brezplačne reklame. Nekateri so celo predvidevali, da je bil ta najin prepir dogovorjen. To seveda ne drži. Če bi bil, bi se verjetno drug drugega lotila na malo lepši način.

Moj prispevek, ki je bil odgovor na Zvonetovo Facebook objavo, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/zvone-seruga.

2. Kulen Vakuf, mestece, v katerega se človek zaljubi

Nikakor nisem pričakoval, da vam bo tako zelo všeč moj prispevek o majhnem, vendar čudovitem kraju ob reki Uni, ki se imenuje Kulen Vakuf. Verjetno vam je bila všeč predvsem naslovna slika, ki mi je res dobro uspela.

Prispevek o Kulen Vakufu si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kulen-vakuf.

3. Filipini so raj za starejše moške, ki iščejo mlajše ženske

Članek, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/filipini, je bil deležen zelo veliko pozornosti. Moški ste mi množično pisali za dodatne informacije. Veliko je bilo žensk, ki so se nad člankom zgražale. Veliko pa je bilo tudi negativnih komentarjev.

4. Hotel Haludovo na otoku Krk je stal 200 milijonov. Danes je zapuščen in propada.

Še en prispevek, ki me je presenetil s svojo branostjo. Mislil namreč sem, da sem eden redkih ljudi, ki jih zanimajo zapuščeni kraji in objekti.

Hotel Haludovo v Malinski na otoku Krk je bil nekoč najprestižnejši hotel v vsem socialističnem svetu. Stal je okoli 200 milijonov evrov, danes pa je žal zapuščen. Kako je hotel Haludovo videti danes, si lahko pogledaš na www.tomazgorec.si/hotel-haludovo-krk.

5. Jahorina je idealen kraj za smučanje

Če vas zanima smučanje na Jahorini, skoraj vse informacije o tem najdete na www.tomazgorec.si/jahorina-smucanje.

6. Plaža na otoku Krk, ki vas bo navdušila s svojo lepoto in posebnostjo

Poleti sem se sredi največje vročine s prijateljico Renato odpravil na parkilometrski pohod do plaže Zlate na otoku Krk. O vsem skupaj sem tudi posnel zanimiv videoposnetek, ki si ga je na Youtubu v nekaj dneh ogledalo preko 20.000 ljudi. Na Facebooku pa je imel video kar 116.000 ogledov.

Video in celoten prispevek si lahko pogledate na www.tomazgorec.si/krk-plaze.

7. Znamenitosti v Bosni in Hercegovini, ki se jih izplača ogledati

Bosno in Hercegovino sem leta 2019 obiskal kar šestkrat. Glede na to, da sem od vas dobil vsaj 30o mailov in sporočil preko Facebooka, v katerih ste me prosili za informacije o Bosni in Hercegovini, sem se odločil napisati članek, v katerem sem opisal nekaj zanimivih znamenitosti te čudovite dežele.

Članek si lahko preberete na www.tomazgorec.si/bosna-in-hercegovina-znamenitosti. To je članek, ki ga bom ves čas dopolnjeval in bo res koristen za vse tiste, ki razmišljate, da bi se odpravili na potovanje v Bosno in Hercegovino.

8. 5 nasvetov, kako shujšati

Hujšanje je zame vedno aktualna tema. Že pol življenja se namreč borim z odvečnimi kilogrami. Ko sem se aprila vrnil s potovanja po Filipinih, sem imel skoraj 95 kilogramov in sem se odločil, da moram shujšati, ker se nisem počutil dobro v svojem telesu. Stvar sem resno vzel v roke in v enem mesecu shujšal za 8 kilogramov.

Moj članek o tem, kako shujšati, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-shujsati. Če imate tudi vi težave s kakšnim kilogramom preveč, sem prepričan, da boste tu našli kakšen dober nasvet, tudi če nisem strokovnjak za hujšanje.

9. Ali so moški, ki živijo pri mamah, res nesamostojni in nesposobni?

Glede na to, da še vedno živim pri mami, je tole zame aktualna tema. Kakor sem ugotovil, pa tudi za ostale. Članek si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moski-ki-zivijo-pri-mamah.

Majhna prošnja za konec

Če redno berete moj blog, bi vas zelo lepo prosil, če mi lahko na www.tomazgorec.si/tvoje-mnenje-bi-mi-zelo-veliko-pomenilo odgovorite na par kratkih vprašanj, ki se nanašajo na vsebino mojega bloga. Vaše mnenje bi mi zelo veliko pomenilo in zanj bi vam bil zelo hvaležen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja